Storgatan 18b / Åstorp centrum / Åstorp

ÄNTLIGEN EN TVÅA PÅ MARKPLAN MED INGLASAT UTERUM!

Slutpris
650 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 985 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-07-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på storgatan såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina två-rums lägenhet som är belägen på markplan med ett inglasat uterum som sedan tar en ut till den stenlagda uteplatsen.

Bostaden erbjuder en praktiskt och kvadratsmart planlösning som ger varje rum bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Fördelad på en rymlig hall med både plats till att hänga av sig ytterplaggen och sätta dit garderober. Till höger om hallen finner man badrummet, ett halvkaklat badrum med plastmatta och dusch. Vidare in är sovrummet, stort sovrum med plats till stor dubbelsäng och förvaring. Köket är praktiskt med bra förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Härliga umgängesytor som soffgrupp och matbord får man plats med i vardagsrummet. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet som sedan leder en vidare ut till en liten uteplats som man får nyttja. Det ligger i helt rätt läge, bra soltimmar som gör det till ett extra rum som utnyttjas väl.

Man kan knappast komma mer centrum, lägenheten ligger på ett otroligt bra läge med promenadavstånd till allt vad Åstorp har att erbjuda, Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare till tågstation. Väldigt smidigt att ta sig ut från Åstorp till Helsingborg med tåg eller buss. Ett lugnt och omtyckt område med bra parkeringsmöjligheter längs gatorna. Det finns ett stort källarförråd som tillhör, man kan ta hissen ner dit annars ligger trappan precis runt hörnet. Där nere är även tvättstugan, otroligt bekvämt och smidigt att tvätta med bra tider.

Välkomna till visning och anmälan görs genom hemsidan. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.