Västergatan 21B

Västergatan 21B


Centrum Åstorp— Åstorp

Västergatan 21BCentrum Åstorp— Åstorp

Välplanerad och ljus tvåa med balkong i soligt västerläge!

Välplanerad, genomgående och ljus tvårummare en halv trappa upp i hus med hiss. Stor balkong i soligt västerläge!

Via trappan eller den nyare installerade hissen tar vi oss upp till första våningen och kliver in i en ljus och rymlig hall. Direkt till vänster har vi lägenhetens kök som erbjuder bra förvaring samt utrymme till matplats. Vidare från hallen till vänster har vi stora sovrummet med inbyggda garderober. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och renoverades i samband med att föreningen gjorde stambyte. Här finns toalett, handfat, dusch, handdukstork samt så är allt förberett för egen tvättmaskin. Annars finns tvättstuga såklart i källaren. Vardagsrummet är rymligt och här finns plats både för stor soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet kan man gå ut till balkongen i soligt västerläge med sol från lunch till kväll. Balkongen är möblerbar och här kan man sitta och njuta av solen. Till lägenheten finns två förråd, ett i källaren och ett på vinden.

Västergatan 21b ligger centralt i Åstorp med ett otroligt bra läge. Här bor man med gångavstånd till allt som ens vardag behöver. Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och tandläkare. Tågstationen ligger bara en bit bort från huset och det tar knappt några minuter att gå dit. Väldigt smidigt att ta sig ut från Åstorp med tåg eller buss. Ett lugnt och omtyckt område med bra parkeringsmöjligheter längs gatorna.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
54 kvm
Avgift
4 344 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Västergatan såldes av oss 2024-02-19. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Västergatan.

Boka värdering
Johan Eriksson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad