Baldersgatan 20

Baldersgatan 20

Slutpris

2 825 000 kr


Bjuv

Baldersgatan 20


Slutpris
2 825 000 kr

Bjuv

1-plans hus med källare som har en fantastisk hörntomt med trädäck och uterum i populära Bjuv!

Välkomna till Baldersgatan 20 som är ett 1-plans hus med källare som har en fantastisk hörntomt med en stenlagd framsida, trädäck och gräsmatta på baksidan och ett uterum på ett lugnt kvarter i populära Bjuv!

Från att ni parkerat bilen på uppfarten eller i garaget så stiger ni in i en ljus hall med plats till att hänga av sig. Första plan erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats till både soffgrupp och matbord som ligger i öppen vinkel mot köket. Trevlig rymd i köksdelen som har god plats till förvaring, arbetsytor och får plats med ett matbord samt att man kan öppna upp mot baksidan till trädäcket, uterummet och gräsmattan. Det finns ett helkaklat badrum på vardera plan där det ena är utrustat med badkar och det andra dusch. Totalt är det fem sovrum varav tre av de är på första plan, samtliga rymmer säng och förvaring. I källaren finner vi förutom de två sovrummen och badrummet så är det en praktiskt tvättstuga med bastu, pannrum och förvaringsutrymme och ett rum som är inrett som ett kontor där man även har ingång utifrån.

Ett hem som passar både den mindre och den stora familjen, här har ni rum till alla och goda förvaringsutrymmen. En trädgård som är helt fantastisk med sitt trädäck, uterum och stor gräsmatta samt ett garage.

Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område med promenadavstånd till allt vad Bjuv har att erbjuda. Livsmedelsbutiker, skolor, systembolaget, apotek, vårdcentral, pizzeria, kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg. På cirka 12 minuters bilfärd når ni stora köpcentrumet Väla med cirka 200 butiker.


Boarea/biarea
103/99 kvm
Driftkostnad
36 294 kr/år
Tomtarea
965 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Baldersgatan såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Baldersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.