Horngatan 7

Horngatan 7

Slutpris

2 995 000 kr


Bjuv

Horngatan 7


Slutpris
2 995 000 kr

Bjuv

ÄNTLIGEN ETT ENPLANSHUS PÅ ÅTERVÄNDSGATA I OMRÅDETS BÄSTA LÄGE I BJUV!

Nu kan vi stolt presentera detta välskötta och fina enplanshus byggt 2007 som ligger på en lugn återvändsgata och om inte på områdets bästa område med minimal insyn i trädgården i omtyckta Bjuv!

Från att parkerat bilen på uppfarten eller i garaget så möts man av en välskött framsida som tar en in till ljusa entrén i hallen med god plats till att hänga av sig. Äntligen ett hus på ett plan med en välgenomtänkt planlösning där tre ursprungliga sovrummen är belägna på ena sidan av bostaden så de inte kopplas ihop med de sociala umgängesytorna i vardagsrummet. Här finner vi även det fina badrummet som är utrustat med badkar. Idag är garaget inrett i två delar, ena delen är det fjärde sovrummet och i andra garaget. För er som inte är i behov av fyra sovrum så går det med enkla medel att göra om det till ett stort garage. Vardagsrummet ligger i öppen vinkel mot köket och har utgång till uterummet och trädäcket som förlänger rummet på sommaren. Trevliga sociala umgängesytor som är lättmöblerade med stor soffgrupp och matbord. Från köket når man grovköket och vidare ut sovrummet/garaget.

Ett hem som passar utmärkt för paret eller barnfamiljen som vill ha allt på ett plan, en fantastisk trädgård med trädäck, uterum som blivit favoritdelen och en stor gräsmatta med ingen insyn som ligger i ett barnvänligt område. Läget kan inte bli bättre, ett läge som verkligen underlättar er vardag där ni har omtalade Brogårdaskolan på gångavstånd och på promenadavstånd finner man tågstation, busshållplatser, livsmedelsbutiker, systembolaget, bensinstation, pizzeria och mycket mer.


Boarea/biarea
101/37 kvm
Driftkostnad
38 825 kr/år
Tomtarea
815 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Horngatan såldes av oss 2021-10-26. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Horngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.