Lilla gränden 2

Lilla gränden 2

Slutpris

600 000 kr


Bjuv

Lilla gränden 2


Slutpris
600 000 kr

Bjuv

Renoveringschans på centralt läge i Bjuv!

Välkomna till Lilla Gränden 2, ett litet hus om 70 kvm med två sovrum på centralt läge där ni har Bjuvs utbud med kommunikationer och service inom promenadavstånd.

Huset är i renoveringsbehov, möjlighet för er att sätta er egna prägel och skapa ert nya hem. Första plan erbjuder två ingångar till huset med en mindre hall, ett äldre kök med plats till ett matbord, vardagsrum som kan inredas med soffgrupp och ett äldre badrum med dusch. Ovanvåningen fördelar sig på en hall och ett sovrum i vardera sida, så totalt två sovrum i huset.

Trädgården omfattas av en gräsmatta, gruslagd "innergård" mellan hus och förråd och plats till att parkera en bil. Förrådet används som förvaringsutrymme.

Ett läge som underlättar er vardag med livsmedelsbutiker, skolor, apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzerior. kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg inom promenadavstånd.


Boarea/biarea
70/9 kvm
Driftkostnad
30 175 kr/år
Tomtarea
389 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-11-25

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Lilla gränden såldes av oss 2022-11-25. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Lilla gränden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.