Skånegatan 3

Skånegatan 3


Brogårda— Bjuv

Skånegatan 3



Brogårda— Bjuv

Välskött 1-planshus på hörnläge med vinterbonat uterum, trädäck och carport i omtyckta Brogårda!

Snart ges möjligheten att förvärva detta välskötta och fina 1-planshus som är beläget på en hörntomt i Brogårda, Välkomna till Skånegatan 3!

Det finns goda parkeringsmöjligheter, antingen ställer man bilen i carporten eller på den stenlagda uppfarten sedan välkomnas man in till en ljus hall med ett genomgående ekparkettgolv som sträcker sig in i samtliga rum förutom i köket. På hallens vänstra sida finner man köket, ett mycket trevligt kök som bildar en luftig känsla som har plats till ett matbord. Ett väldigt praktiskt kök med både över och under skåp samt goda arbetsytor för den som gillar att laga mat. Från köket finner man husets tvättstuga där man även har husets andra ingång. Denna ingång blir naturlig efter att man handlat mat, smidigt och lätt från bilen till köket. Ljust klinkergolv tillsammans med vitmålade väggar och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och vask. Det finns både en gäst-wc och ett badrum, praktiskt. Badrummet är kaklat och stort som är utrustat med dusch.

Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp och erbjuder trevliga umgängesytor med plats till soffgrupp som har utgång till vinterbonade uterummet. Ett fantastiskt uterum som kan nyttjas hela året med utsikt mot den härliga trädgården med trädäck och gräsmatta. Ett fantastiskt läge på trädgården på baksidan, utsikt mot åkrar och grönskan där inga hus skymmer sikten eller ger en direkt insyn. Förbi vardagsrummet når man det fjärde sovrummet och för er som inte är i behov av fyra sovrum kan ta ner väggen och få större vardagsrum. Resterande tre sovrum finner man i andra sidan av huset, samtliga får plats med säng, förvaring och skrivbord.

För er som är i behov av fler rum så finns möjligheten att inreda vinden.

Huset är byggt 2007 som ligger i ett populärt och omtyckt område, Brogårda. Ett familjevänligt område med goda kommunikationer och service som ligger i närheten av Bjuvs centrum. På promenadavstånd finns såväl samhällsservice som grönområden. Det är också nära till förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, bibliotek, pizzerior, apotek, Bjuvs-station och flera andra nöjen.


Boarea/biarea
117/20 kvm
Driftkostnad
40 780 kr/år
Tomtarea
980 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Skånegatan såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Skånegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.