Kyhlsvägen 7

Kyhlsvägen 7

Slutpris

2 375 000 kr


Borrby— Simrishamn

Kyhlsvägen 7


Slutpris
2 375 000 kr

Borrby— Simrishamn

"Rosenhuset" - ett byhus med charmig interiör och en ljuvlig, helt privat innerträdgård.

”Rosenhuset” – ett byhus med charmig interiör och en ljuvlig, helt privat innerträdgård. Det är ett trivsamt hus med fina detaljer som tegelgolv, fina gamla trägolv och spegelinnerdörrar och ett charmigt 30-talskök med oumbärligt, gammaldags skafferi. Köket har kompletterats lite under åren och har nu bl.a gedigna granitbänkar. Det finns två rum på entréplanet och på övre plan tre, så det finns möjlighet till både sov- och allrum i båda planen. Helkaklat badrum med toalett. Gott om förråds-/garderobsutrymmen.

Ljuvlig innergård som är helt privat, omsorgsfullt omgiven av höga häckar, hus och brygghus. Innergården är genomtänkt anlagd med singel- och stenlagda ytor, avgränsade planteringar och en mängd växter, inklusive rosor, buxbom, schersmin, fikonträd och vinbär. En rogivande oas med flera olika uteplatser som skapar olika "rum" i trädgården. Dessutom finns en utedusch som ger en extra touch av lyx. Utmed husets gatufasad stoltserar rader med rosor och lavendel. Stenlagt vid entrén. Singelbelagd bilplats.

Det fd brygghuset är stor tillgång och används idag dels som verkstad-/förråd med också som tvätt- och teknikrum. Huset är väl omhändertaget och har löpande renoverats under nuvarande ägares tid, bl.a tak, fönster och värmesystem. Borrby är en levande by året om med matbutik, pizzeria, caféer, biograf, vårdcentral, apotek, flera små antikvariat och dessutom har man bara ca 5 km till havet och milslång sandstrand. Välkommen att boka visning.


Boarea/biarea
70/12 kvm
Driftkostnad
27 826 kr/år
Tomtarea
290 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-01

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Kyhlsvägen såldes av oss 2023-09-01. Se alla våra försäljningar i Borrby samt även på Kyhlsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.