Jönköpingsgatan 46a

Jönköpingsgatan 46a

Slutpris

1 225 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Jönköpingsgatan 46a


Slutpris
1 225 000 kr

Husensjö— Helsingborg

FIN TVÅA MED INGLASAD BALKONG I ETT LUGNT OMRÅDE!

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina tvåa om hela 55 kvm med balkong i ett härligt läge som ligger i omtyckta Husensjö!

OBS! Ny bild på den inglasade balkongen har inte tagits men för er kännedom så är det inglasat.

Välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och ljusinsläpp. Fördelad på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig ytterplaggen och ett fint klinkergolv som sträcker sig vidare in i köket. Stilrent kök som är inrett med klinkergolv, vita luckor, ljus trä-bänkskiva och mörkare kakel ovanför. Ett praktiskt kök med bra förvaring och arbetsytor på bägge sidor samt plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Det finns väldigt god förvaring både i lägenheten då man har en klädkammare i anslutning till hallen, plats till att sätta in fler garderober i det stora sovrummet som idag har två inbyggda samt källarförråd och ett stort vindsförråd. Badrummet är helkaklat som gjordes 2006 av föreningen då stambytet utfördes som är utrustat med dusch.
Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och erbjuder trevliga umgängesytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen, favoritplatsen i bostaden. Möblera, bjud hem vännerna och njut av utsikten.

På Husensjö bor man bekvämt på ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till stadskärnans kompletta utbud. Kommunikationer och bekvämligheter ligger precis utanför lägenheten som bland annat bussförbindelser som lätt tar dig in och ut från stan, livsmedelsbutiker och skolor.


Boarea
55 kvm
Avgift
4 265 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Jönköpingsgatan såldes av oss 2021-02-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Jönköpingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.