Erik Dahlbergs Gata 43

Erik Dahlbergs Gata 43

Slutpris

1 725 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Erik Dahlbergs Gata 43


Slutpris
1 725 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

Välplanerad trerumslägenhet högst upp i huset med balkong i soligt västerläge, hiss finns!

Välplanerad lägenhet högst upp i huset med balkong i västerläge mot innergården. Här på balkongen kan man njuta av solen från middag till kväll.

Man tar bekvämt hissen upp till femte våningen, högst upp i huset. Man kliver in i en ljus hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna och ställa skorna. Man får även plats med extra förvaring i form av byrå eller liknande. Inte nog med det så finns det även en separat klädkammare. Direkt till höger från hallen har vi köket med ljus inredning och svart köksbänk. I köket finns utrymme för en liten matplats. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn med spis samt kyl/frys. Efter köket kommer lägenhetens två sovrum även de vitmålade och ljusa. Badrummet är modernt renoverat med mörkgrått/svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Vardagsrummet är stort och här finns utrymme både för en soffgrupp och ett matbord. Från vardagsrummet har man också utgången till balkongen i soligt västerläge. Här har man sol från mitt på dagen tills den går ner och eftersom man är högst upp i huset så har man sol ännu längre på dagarna.

Man har ett jättestort vindsförråd på samma våning som själva lägenheten, jätte enkel att nå, plus att man har ett mindre förråd i källaren.

HSB Brf Flemmingkronan är en förening med 42 lägenheter, varav några är hyresrätter. Detta är ett stort plus då dessa är en ekonomisk tillgång till föreningen då de i framtiden kan sälja dessa. Föreningen har förutom det en stark ekonomi oavsett och har en soliditet på cirka 63 %. Föreningens soliditet visar hur stor del av tillgångarna som finansieras med egna medel och inte lån.

På Erik Dahlbergs gata 43 bor man med promenadavstånd till både havet och Pålsjö skog. Man tar även smidigt stadsbussen eller cykeln ner till centrum på bara ett par minuter. Inte konstigt att Tågaborg ses som Helsingborgs mest attraktiva område. Missa inte denna lägenheten!


Boarea
61 kvm
Avgift
4 015 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2020-04-29

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Erik Dahlbergs Gata såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Erik Dahlbergs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.