Behållare Behållare

Helsingborg

Referensnummer
452 007
Boarea
68.5 kvm
Rum
3 rum

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Ett smart val på Elineberg.

Elineberg är en stadsdel i sydöstra Helsingborg. Till området hör en skola, F-9, Elinebergsskolan, Elinebergskyrkan, och ett centrum med bla konditori, apotek, massage och fotvård, blomsterbutik, spelbutik och matbutik. Elineberg är indelat i två områden, som skiljs åt av Ramlösavägen. det gamla Elineberg i norr och det nyare i söder.
Området består av blandad bebyggelse, både villor och flerfamiljshus. Varav de mest utmärkande är de fem punkthusen i norr, med 11-15 våningar.

Fördelar med området

Hundvänligt Utegym Cykelbanor Bussar Orientering Motionsspår Parker/Grönområden Lätt att parkera bilen

Nöje

På Elinebergs centrum finns Elineberg Pub & Restaurang . Elineberg har ett eget bibliotek som ligger i Elinebergsskolan.
På Harlyckan, som är Eskilsminnes hemmaplan, spelas fotbollsmatcher ofta. Även Eskilscupen, som går av stapeln varje sommar , lockar många åskådare.
Närheten och de goda kommunikationerna till Helsingborgs centrum, gör att man har nära till allt som staden har att erbjuda i form av restauranger, bio, teater och konserter mm

Fritid

Med närhet till Jordbodalen, inbjuder området till aktiv fritid. I Jordbodalen finns utegym, löp och promenadstråk längs slingrande raviner och dammar.
Det finns ett gym på Elinebergscentrum, Fitness24Seven. Och är man intresserad av fotboll så finns Harlyckans IP, där Eskilsminne har sin hemmaarena.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Det går ett par lokala busslinjer till och från Helsingborgscentrum. Till Ramlösa station tar det endast runt 10 minuter att gå, eller ännu snabbare med cykel, på de väl utbyggda cykelbanorna. Detta gör området populärt bland pendlare.

Familjeliv

I närområdet finns Elinebergsskolan, F-9. Det finns ett par förskolor, bla Förskolan Ängslyckan på Domaregatan, Förskolan Lantmätaren på Elinebergsvägen.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren