Gasverksgatan 53

Gasverksgatan 53

Slutpris

1 110 000 kr


Högaborg— Helsingborg

Gasverksgatan 53


Slutpris
1 110 000 kr

Högaborg— Helsingborg

Genomgående trerumslägenhet med högt i tak och stora fönster!

Varmt välkommen till Gasverksgatan 53 och denna genomgående trerumslägenhet som har högt i tak och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i lägenheten.

Lägenheten ligger en våning upp i huset och man välkomnas av en hall varifrån man sedan når lägenhetens alla rum. Direkt till höger har vi lägenhetens kök som är rymligt och här finns även utrymme till en matplats. Vidare mitt emot köket har vi idag det som är tänkt som lägenhetens andra sovrum men som likväl kan användas som matrum. Detta rummet ligger vägg i vägg med vardagsrummet. Badrummet har matta och är delvis kaklat och här finns handfat, toalett, badkar samt en toppmatad tvättmaskin. Sist men inte minst har vi det stora sovrummet som ligger in mot den lugna innergården. Här finns utrymme till en stor dubbelsäng samt extra garderober.

Här bor man i en mycket välskött bostadsrättsförening. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv från ComHem samt även internet via fiber (100 mbit Banhoff). Föreningen består av 34 lägenheter och i årsredovisningen framgår att man har så lågt som 2 565 kr/kvm i lån.

Här bor man med närhet till kommunikationer och service. Allt från livsmedelsbutiker till bussförbindelser som förenklar er vardag. Har man bil finns det gott om fria parkeringar längs gatorna i området och kommunen har garage man kan hyra. Vill ni ner till stan är ni där på några minuters promenad, ett fantastiskt läge!


Boarea
69.3 kvm
Avgift
3 685 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-31

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Gasverksgatan såldes av oss 2021-05-31. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Gasverksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.