Bärnstensgatan 2

Bärnstensgatan 2

Slutpris

1 775 000 kr


Ättekulla— Helsingborg

Bärnstensgatan 2


Slutpris
1 775 000 kr

Ättekulla— Helsingborg

Genomgående gavellägenhet med stor inglasad balkong i fritt västerläge!

Nu har vi det stora nöjet att kunna erbjuda denna genomgående och ljusa gavellägenhet i de populära höghusen på Bärnstensgatan!

Man tar smidigt den stora hissen från markplan upp till våning fem där vi sedan kliver in i en rymlig hall där man kan hänga av sig ytterkläderna och ställa skorna. Direkt till vänster från hallen har vi badrummet där det finns toalett, handfat med överskåp, badkar samt tvättmaskin. Till höger från hallen har vi det stora sovrummet som rymmer dubbelsäng och har garderober.

Vidare rakt fram från hallen har vi det stora vardagsrummet som rymmer både matplats och stor soffgrupp. Eftersom det är en gavellägenhet har vi vid matplatsen ett extra fönster som bidrar till ett ökat ljusinsläpp i lägenheten.

Intill vardagsrummet har vi köket som även det är rymligt och har utrymme för en matplats. Köket är utrustat med stor kyl och frys, ugn med spis och fläkt. Möjligt att öppna upp mellan kök och vardagsrum för en mer öppen planlösning.

Intill vardagsrummet har vi sedan det andra sovrummet som även det har garderober. Från vardagsrummet har vi utgången till den stora inglasade balkongen i fritt västerläge. Här kan man sitta och njuta av eftermiddag och kvällssolen helt fritt från insyn och med en härlig utsikt.

Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område som har ett villaområde och naturen som granne men även ett kort avstånd till stadens puls, ett toppenområde!
Kommunikationen är väldigt god, det finns bland annat skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och bussförbindelser som tar dig enkelt in till stan. Flertal parkeringsplatser och garage där det råder kösystem.


Boarea
81.5 kvm
Avgift
5 364 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Vån 4 registrerat hos HSB) (Hiss finns)
Såld
2022-02-11

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2022-02-11. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.