Sköldenborgsgatan 5c

Sköldenborgsgatan 5c

Slutpris

3 120 000 kr


Olympia— Helsingborg

Sköldenborgsgatan 5c


Slutpris
3 120 000 kr

Olympia— Helsingborg

FANTASTISK LÄGENHET OM 111 KVM MED INGLASAD BALKONG OCH ATTRAKTIV AVGIFT PÅ OLYMPIA!

Snart ges tillfälle att förvärva denna fina välplanerade fem rum och kök om 111 kvm med inglasad balkong och attraktiv avgift i omtyckt förening på populära Olympia! Välkomna till Sköldenborgsgatan 5c!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där rum, ljus och stora sällskapsytor tillsammans med trevliga detaljer är i fokus. Fördelar sig på en inbjudande hall med klinker i ett trevligt mönster, plats till att hänga av sig och garderober längs ena väggen. Kaklat badrum från stambytet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. De tre sovrummen är placerade i samma sida i bostaden som gör att de sociala ytorna inte blandas med de privata. Samtliga sovrum är inredda med garderober och får plats med säng och skrivbord.

Vardagsrummet och allrummet skärmas av med en skjutdörr, utsmyckat med ett fint fiskbensparkettgolv tillsammans med målade väggar där det ena är i en mörkare ton och det andra ljust. Trevliga sociala umgängesytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. Från allrummet når man balkongen. Inglasad balkong som kan möbleras med loungemöbler, grill och ligger i ett härligt läge. Köket är modernt inrett i vita köksluckor, vitt kakel ovanför den mörkare laminatbänkskivan. Ett kök som tar fram matglädjen med all förvaring, arbetsytor och kunna ställa från sig eller duka upp buffén på köksön. Finns även plats att inredas med ett matbord.

På Olympia får man sin vardag att gå ihop, promenadavstånd finner man goda kommunikationer och service med allt från busshållplatser, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar, pizzerior, mysiga fik och lätt att kunna ta sig ner till stan. Där ni kan njuta av Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till Danmark. En lägenhet att enbart flytta direkt in i och ett område ni kommer trivas i, välkomna till Sköldenborgsgatan 5c!


Boarea
111 kvm
Avgift
5 405 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-10-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sköldenborgsgatan såldes av oss 2022-10-01. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sköldenborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.