Apeloxegatan 38 / Gustavslund / Helsingborg

MODERNT RADHUS I POPULÄRA GUSTAVSLUND MED PLATS TILL TVÅ BILAR!

Slutpris
3 230 000 kr
Boarea
125 kvm
Avgift
4 334 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på Apeloxegatan såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Apeloxegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta moderna, ljusa radhus med smakfull inredning och detaljer som ligger i omtyckta Gustavslund!

Det perfekta radhuset för er som söker en modern genomgående och välplanerad planlösning med en lättskött fram och baksida som har plats till två bilar på uppfarten, svårslaget!

På första plan välkomnas man in i en ljus hall med ett fint klinkergolv som sedan går över till det genomgående parkettgolvet som sträcker sig vidare in i bostaden. Hela bottenvåningen har golvvärme. Det finns två stora badrum, ett på vardera plan vilket är oerhört praktiskt. Bägge är inredda i ljusa och mörka kulörer på kaklet som är utrustade med dusch. I anslutning till hallen finner man även tvätt/pannrummet som har god plats till att hänga upp kläderna samt arbetsbänk med förvaring och vask.
Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som gör att det bildas ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Trevligt att kunna laga mat samtidigt som man är social med gästerna. Vardagsrummet kan möbleras med både soffgrupp och matbord som sedan leder en ut till husets baksida. En mycket tilltalande, mysig och välskött trädgård med trädäck, gräsmatta och ett förråd för trädgårdsredskapen. Öppna upp och förläng vardagsrummet, fram med möblerna och sätt igång grillen så har ni ett säkert kort för en lyckad kväll med vännerna/familjen!

Man har tagit tillvara på varje kvadratmeter och gjort en klädkammare under trappan som leder en upp till ovanvåningen. Ovanvåningen är även den inredd med samma parkettgolv som på första plan tillsammans med ljusa kulörer på väggarna. När man kommer upp har man ett allrum på högra sidan som kan möbleras till en mysig tv-hörna. Här uppe har man samlat de privata delarna, de tre sovrummen. Tre väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring. Det finns en klädkammare som är omgjord till en walk-in-closet.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger på gångavstånd från bostaden. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gustavslund

Gustavslund är en populär stadsdel i östra Helsingborg omgiven av gröna ängar. Namnet har området fått från gården Gustavslund, som fortfarande finns kvar. Stadsdelen består av blandad bebyggelse, men främst av villor, kedjehus och radhus. Området är inte färdigbyggt, utan utökas successivt. Det finns mataffär i form av Ica Supermarket Gustavslund, Vårdcentral finns på Mangårdsgatan, med barnavårdcentral och barnmorskemottagning. I närheten av vårdcentralen ligger ett seniorboende, brf Bovieran. Gustavslund är ett område för alla, gammal som ung, och närheten till centrum av Helsingborg gör området väldigt attraktivt.

Nöje

Det är nära till Helsingborgs centrum och det stora utbudet av teater, konserter, museum, cafeer, restauranger mm .

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. För den som gillar att löpträna eller helt enkelt bara promenera i vacker grönskande miljö, är det väldigt nära till både Jordbodalen och Ramlösa Brunnspark. Det finns fina cykelleder i och omkring Gustavslund, och på andra sidan av Gustavslundsvägen ligger Helsingborgs Racketklubb och Nordic Wellness Ramlösa, med gym och gruppträning.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig till och från Gustavslund. Med bil kommer man snabbt ut på Österleden och vidare till motorvägar eller in till centrum av Helsingborg. Det finns goda bussförbindelser och det är inte långt till Ramlösa Station, där man kan ta Pågatåg, stadsbussar och regionsbussar.

Familjeliv

Gustavslund är ett barnvänligt område. Det finns flera lekplatser, grönområden och fina cykelvägar. Det finns en nybyggd skola, Gustavslundsskolan, F-9. Den ligger i det nyaste området, på Markegångsgatan. Västra Ramlösa skola, F-6, ligger på Södra Hunnetorpsvägen. Det finns ett flertal förskolor; Hustomtens fsk, Ramlösa Montessoriförskola, Fyrklöverns Montessoriförskola, Birkagatans fsk och Brunnsberga fsk.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.