Aschebergsgatan 14a

Aschebergsgatan 14a


Tågaborg— Helsingborg

Aschebergsgatan 14a



Tågaborg— Helsingborg

CHARMIG TREA MED FANTASTISK POTENTIAL PÅ TÅGABORG!

Nu ges möjlighet att förvärva denna underbara trea som väntar på att bli omvandlad till ert drömhem, välkomna till Aschebergsgatan 14A!

Med en yta på 70 kvm och ett fantastiskt läge på Tågaborg, är detta en unik möjlighet att skapa ett personligt hem i ett av Helsingborgs mest eftertraktade område. Trots renoveringsbehovet har denna trea kvar sina charmiga detaljer som ger den en genuin karaktär och en härlig atmosfär.

Bostaden fördelar sig på en rymlig, ljus hall med god plats till att hänga av sig och möjlighet att inredas med mer förvaring. Badrum som är inrett med plastmatta och utrustad med dusch. Första sovrummet är i bra storlek och har garderober längs ena sidan av väggen. Det andra rummet som kan inredas efter behov, som sovrum eller matsalsrum har en trevlig utformning på rummet tillsammans med stora fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. I vardagsrummet erbjuds det trevliga sällskapsytor och köket är praktiskt inrett med god förvaring, arbetsytor och fönster ut mot innergården.

Föreningens innergård är väldigt uppskattad av medlemmarna och tas väl hand om. Ett lugn och mysig oas på sommarmånaderna och gör det enkelt att bjuda över folk en sommardag.

Här bor man med närhet till grönområden som mysiga parker, Pålsjö-skog, havet och på bara några minuter når ni centrum med sitt breda utbud av restauranger, shopping och kommunikationer som tågstation, färja över till Danmark och flertalet busslinjer. Närmst er finner ni Ica Borgen, konditori, apotek, postombud, flertalet busshållplatser som tar er smidigt runt i staden. För er som har barn så har man flera förskolor i närheten, som till exempel Nicandergatans förskola eller Bommagatans förskola. Sen finns det Tågaborgsskolan som är en F-9 skola som ligger mitt på Tågaborg.


Boarea
70 kvm
Avgift
6 734 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Aschebergsgatan såldes av oss 2024-04-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Aschebergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.