Bankogårdsgatan 48

Bankogårdsgatan 48

Slutpris

4 700 000 kr


Gustavslund— Helsingborg

Bankogårdsgatan 48


Slutpris
4 700 000 kr

Gustavslund— Helsingborg

Enplansvilla på fantastisk tomt med insynsskyddad uteplats med jacuzzi!

Varmt välkommen till denna enplansvilla på en fantastisk tomt på hela 1048 kvm, en oas inte långt ifrån stadens brus som inbjuder till både aktivitet och sinnesro. Med utgång från vardagsrummet och matplatsen har man en stor träaltan med en öppen spis samt en insynsskyddad utejacuzzi. Huset ligger på Bankogården vilket är ett av Helsingborgs mest uppskattade områden.

Entréplanet erbjuder idag en rymlig hall med gott om utrymme för att hänga av ytterkläderna och ställa skorna. Intill hallen finns en gästtoalett med toalett och handfat. Entréplanet på 112 kvm erbjuder fyra sovrum, ett stort vardagsrum med utrymme både för matplats och stor soffgrupp med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck, ett kök med stor matplats intill, samt ett badrum med bubbelbadkar. I källarplanet som man når både via huset och utifrån med egen ingång har vi sedan gästrum, hobbyrum med dusch och bastu, toalett, pannrum, stor tvättstuga, matkällare, förråd, hobbyrum samt gillestuga med öppen spis.

Trädgården är stor och lummig och på baksidan av huset kan man ta sig ut på en stig som leder till en liten skogsallé. I den trygga omgivningen helt intill huset så hittar man sköna promenadstråk som t.ex. Jordbodalen och Ramlösaparken. Inom några minuters gångväg finns både skola, lekplats och busshållplats.

Huset är förbesiktigat och säljarna har tecknat en dolda fel försäkring vilket är en trygghet både för er som köpare och även för säljarna. Besiktningsprotokollet hittar ni under dokument och länkar. Efter besiktningen har säljarna åtgärdat flera punkter i protokollet för att lämna efter sig ett hus i så gott skick som möjligt.

-Säljarens text om Bankogårdsgatan 48-

Vi lämnar vårt älskade hus enbart för att komma närmare våra utflyttade ungdomar. Det är en oas inte långt ifrån stadens brus som inbjuder till både aktivitet och sinnesro. Här har vi njutit i den helt insynsskyddade utejacuzzin efter lek och spel i den stora och lummiga trädgården. Via baksidan kan man även ta sig ut på stigen till en liten skogsallé. Inomhus finns också möjlighet att både bada jacuzzi eller bastu. Nedre plan har vi utnyttjat som boende med egen ingång för våra ungdomar , rymligt gym, samt för egen affärs verksamhet. Här finns också den mysiga gillestugan med öppen spis som vi använt flitigt. Matplatsen i köket som vi kallar husets hjärta bjuder på utsikt och utgång till den insynsskyddade terrassen där solen värmer hela dagen redan på förvåren.
I den trygga omgivningen helt intill hittar man sköna promenadstråk som t.ex Jordbodalen och Ramlösaparken. Inom några minuters gångväg finns både skola, lekplats och busshållplats till centrum. Vi hoppas på nya husägare som kommer älska huset som vi gör och även får möjlighet att lära känna våra fantastiska grannar.
Agneta och Ulf


Boarea/biarea
112/105 kvm
Driftkostnad
44 854 kr/år
Tomtarea
1 048 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-29

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Bankogårdsgatan såldes av oss 2020-09-29. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bankogårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.