Bärnstensgatan 9c

Bärnstensgatan 9c

Slutpris

1 500 000 kr


Ättekulla— Helsingborg

Bärnstensgatan 9c


Slutpris
1 500 000 kr

Ättekulla— Helsingborg

Markplanstrea med stor uteplats i soligt läge!

Här har ni en ljus och välplanerad markplanslägenhet i gavelläge med stor uteplats i soligt läge!

Man kliver in i en rymlig hall med utrymme för garderob/möbel. I alla rum ligger ett nyare ekparkettgolv förutom i badrummet såklart. Direkt till höger så har vi det stora vardagsrummet som rymmer både en stor soffgrupp och matbord. Man har vita väggar och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Vidare har vi lägenhetens två sovrum varav det stora sovrummet har bra förvaring i hel garderobsvägg. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är mycket fräscht. Här finns dusch, handfat med kommod och spegelskåp, vägghängd toalett samt både tvättmaskin och torktumlare. Köket är även det rymligt och har plats för en matplats. Köket har vita luckor och är utrustat med stor kyl och frys, ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Från köket har man utgången till den inglasade balkongen samt vidare den soliga uteplatsen. Det går att hyra till extra markyta intill uteplatsen för 40 kr i månaden. Man är tillåten att ha en häck runt uteplatsen på maximalt 180 cm vilket ger ett bra insynsskydd.

Gavelläget i söderläge gör att lägenheten får rikligt med ljusinsläpp hela dagen och eftersom det är första huset på området i ytterkanten så har man begränsat med insyn. Man har också nära till föreningens parkeringsplats. Föreningen har gott om parkeringsplatser, garageplatser och carports. En annan fördel är att man i denna trapp har tvättstugan i trapphuset.

Ättekulla är ett lugnt område, granne med ett villaområde och bara några få steg från ett skogsområde med fin natur genombruten av motionsspår och vackra promenadstigar. Närheten till havet, Råå, det vackra naturreservatet Råådalen och lantlighet, samtidigt som stadens liv ligger på ett lättillgängligt avstånd, gör området till något utöver det lilla extra.

Inom området finns omfattande service såsom dagis, F-9 skola, fritidsgård, fotbollsplaner och lekplatser, affär, spel/post/tobak, frisör, restauranger och dygnet-runt-öppna bensinstationer. Förutom de bra förbindelserna med City finns det mesta du behöver i närheten av området.

Som Ättekullabo kan man inget annat än att trivas. Välkommen hem!


Boarea
77.5 kvm
Avgift
6 007 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2022-08-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2022-08-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.