Bärnstensgatan 35b

Bärnstensgatan 35b

Slutpris

1 250 000 kr


Ättekulla— Helsingborg

Bärnstensgatan 35b


Slutpris
1 250 000 kr

Ättekulla— Helsingborg

Genomgående och välplanerad trerummare med stor balkong!

Varmt välkommen till Bärnstensgatan 35B. En trappa upp i huset finner ni denna trevliga och ljusa bostad där man bara kan flytta rakt in!

Hallen är rymlig med goda möjligheter att hänga av ytterkläderna. Från hallen nås först bostadens båda sovrum. Båda sovrummen är ljusa och väl tilltagna med möjlighet att möblera med säng, skrivbord och garderob.

Vidare in i lägenheten finner vi köket som går i vita köksluckor, vitt stänkskydd i kakel tillsammans med en mörkare bänkskiva. Det går att möblera med en matgrupp. Från köket nås bostadens stora balkong med västerläge. Här kan man spendera årets soliga dagar och enbart fantasin sätter gränser för inredningsmöjligheterna.
Även vardagsrummet är ljust och stort och går att möblera på många olika sätt med soffgrupp.

Bostadens badrum är nyrenoverat vilket utfördes i samband med föreningens stambyte. Det är helkaklat och utrustat med dusch och är förberett för att kunna installera en tvättmaskin.

Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område som har ett villaområde och naturen som granne men även ett kort avstånd till stadens puls, toppen område för både den enskilda och familjen!
Kommunikationen är väldigt god, det finns bland annat skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och bussförbindelser som tar dig enkelt in till stan.


Boarea
76.5 kvm
Avgift
6 255 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2022-10-27. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.