Bärnstensgatan 12

Bärnstensgatan 12

Slutpris
1 250 000 kr

Ättekulla— Helsingborg

Bärnstensgatan 12


Slutpris
1 250 000 kr

Ättekulla— Helsingborg

Stor välplanerad tvåa med inglasad balkong i omtyckta Ättekulla!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina tvåa om 67 välplanerade kvm med stor inglasad balkong på våningsplan två vilket ni når med hiss från markplan, välkomna till Bärnstensgatan 12!

Ni välkomnas in till en rymlig hall med plats till att hänga av sig och på golvet ligger ett fint laminatgolv som sträcker sig vidare in till kök och sovrum. Till höger om hallen finner man badrummet. Stort badrum som är inrett med plastmatta och våtrumstapet som går i en grånyans och renoverades under 2023. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch.

Sovrummet är i bra storlek som rymmer säng och har förvaring längs ena sidan av väggen. Praktiskt kök med bra förvaring, arbetsytor och en komplett maskinpark med även diskmaskin. Köket har uppdaterats under 2023 med en ny bänkskiva i ljusgrått som även går upp mot väggen som stänkskydd, ny diskho, kran och kylskåp. Från köket har man en matplats med utsikt mot föreningens välskötta innergård. Vardagsrummet erbjuder trevliga sällskapsytor och har utgång till balkongen. Inglasad stor balkong i västerläge med plats till loungemöbler och blir bostadens favoritplats.

Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område där lägenheterna på Bärnstensgatan ligger granne med ett villakvarter och naturen. I området finner man goda kommunikationer inom gångavstånd som flertalet busshållplatser, ni kommer fort ut på motorvägen eller in till stan med bil och föreningen har flera garage/parkeringsplatser som ni kan hyra mot en kostnad per månad men det råder kösystem. Servicen är väldigt god då ni finner stora livsmedelsbutiker som City Gross, bensinstationer, Mc Donalds, Burger King, skolor, lekplatser och med cykel når ni Råå med stora Ica Maxi, badstränder, camping, minigolf, restauranger och småbåtshamn.


Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 791 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.