Donationsgatan 16

Donationsgatan 16

Slutpris

2 425 000 kr


Stattena— Helsingborg

Donationsgatan 16


Slutpris
2 425 000 kr

Stattena— Helsingborg

FIN LÄGENHET HÖGST UPP I FASTIGHETEN MED BALKONG OCH HISS PÅ STATTENA!

Är ni på jakt efter en renoverad lägenhet om tre rum och kök på 68 välplanerade kvadratmeter där ni bor högst upp i fastigheten med hiss och kan njuta av en fantastisk utsikt från balkongen? Välkomna till Donationsgatan 16 som är belägen på omtyckta Stattena!

Från att ni tagit hissen upp till våningsplan fyra så möts ni av en genomgående lägenhet som genomgått en större renovering under åren. Hallen är rymlig med god plats till att hänga av sig i skjutdörrsgarderoberna. För er som tycker om att ha bjudningar hemma så kommer ni verkligen uppskatta de generösa ytorna i vardagsrummet. Ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp från de charmiga fönsterpartierna med spröjs och bildar lättmöblerade ytor med plats till både matbord och soffgrupp. Här når man även balkongen som får en fantastisk utsikt med tanke på våningsplanet och läget. Möblera, bjud hem vännerna och njut av en sommarkväll!

Köket ligger i vinkel med matsalsplatsen som gör att man kan kommunicera med gästerna under tiden man lagar mat. Ett fint kök som går i vita luckor, kakel och en mörkare bänkskiva i grått som bryter av det ljusa. Köket sattes in 2021 och är från fabrikatet Epoq. Det finns två sovrum som ligger på varsin sida om badrummet där båda rymmer säng och förvaring. Smart belägna då de inte blandas med de sociala ytorna. Badrummet är väldigt fint och renoverades under 2020 där man valt helkaklat förutom i tvättdelen. Praktiskt att kunna tvätta hemma och möjlighet till extra förvaring i skåpen. Badrumsinredning (förutom i tvättdelen) är från svenska Macro Design och alla produkter är svensktillverkade.

Här bor ni på en populär adress i ett omtyckt område, Stattena. Ni får vardagen att gå ihop med goda kommunikationer och service inom promenadavstånd. Såsom busshållplats, livsmedelsbutik, gym, apotek och härliga Pålsjöskog. Föreningen har en välskött innergård med möjlighet till att grilla och plantera i odlingslådor.


Boarea
68 kvm
Avgift
4 687 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-12-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Donationsgatan såldes av oss 2021-12-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Donationsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.