Föreningsgatan 33a

Föreningsgatan 33a

Slutpris

2 200 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Föreningsgatan 33a


Slutpris
2 200 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

Unik vindslägenhet i vacker fastighet från 1910-talet!

Varmt välkommen till denna unika vindslägenhet i denna vackra byggnad från 1910-talet som ritades av arkitekten Alfred Hellerström.

Genom de stora portarna tar man sedan de vackra trapporna upp till denna mycket smakfullt renoverade vindslägenhet. Hela lägenheten totalrenoverades under 2012 och man kan enkelt se att de som renoverade hade god smak. Lägenheten erbjuder enstavs-parkettgolv som är vitlaserat, synliga takbjälkar i alla rum, stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt även ett balkongfönster som enkelt går att öppna upp till en liten balkong med fantastisk utsikt över takåsarna. Både köket och sovrummet har högt i tak.

Köket är stilfullt renoverat med gräddvita luckor och bänkskiva i massiv granit. Köket är från Ballingslöv och renoverades 2012. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, micro samt kyl/frys. Det finns även gott om förvaring i köket och från de stora fönsterna har man utsikt över den fina innergården. I köket finns utrymme till matplats för fyra personer. Vardagsrummet är väldigt ljust och det är här som balkongfönstret finns. Vardagsrummet rymmer soffgrupp, kontorsplats samt ett litet matbord. Sovrummet är precis som köket beläget in mot innergården vilket gör att det är tyst och stilla när man ska sova. Här finns bra förvaring i garderober. Sist men inte minst har vi det stora badrummet med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från 2019, duschhörna, toalett och handfat.

Hör bor man i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en soliditet på hela 71%. Föreningen har en fin gemensam innergård. Missa inte denna chansen, boka en visning redan nu!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 706 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Föreningsgatan såldes av oss 2020-10-17. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Föreningsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.