Hofverbergsgatan 11

Hofverbergsgatan 11

Slutpris

1 830 000 kr


Stattena— Helsingborg

Hofverbergsgatan 11


Slutpris
1 830 000 kr

Stattena— Helsingborg

Totalrenoverad och rymlig lägenhet i populär HSB förening!

Varmt välkomna till Hofverbergsgatan 11 med en trivsam balkong i helt rätt läge med eftermiddagssol. Här kan man njuta av solnedgången över Pålsjö skog.

Lägenheten erbjuder en genomtänkt och öppen planlösning. In genom ytterdörren möts man av en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Ett stort sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring, ett badrum som renoverades så sent som 2017 där man även fått plats för tvättmaskin. Sist men inte minst ett ljust kök med mycket gott om förvaring som även det renoverades 2017.

Det finns två storlekar av tvåorna i denna förening och denna är i den större klassen vilket man märker när man kliver in i vardagsrummet där säljaren valt ta ner en ursprunglig vägg så att ljuset flödar genom hela bostaden som gör att den blir väldigt ljus. Genom vardagsrummet når man balkongen, en balkong som är fullt möblerbar och ligger i helt rätt läge med eftermiddagssol!

Det finns parkeringar och garage att hyra men även gott om fria parkeringsplatser i området. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägget samt både internet (100/100 mbit) och kabel.tv, Ett perfekt första boende för studenten, förstagångsköparen eller paret som vill bo på en populär adress med gång/cykelavstånd med närhet till allt vad staden har att erbjuda som livsmedelsaffärer, skolor, bussförbindelser, grönområden, stadspuls, havet och restauranger. Man har både ett källarförråd och ett vindsförråd så även förvaring finns det gott om.

Missa inte denna chansen. Hör av er och boka en tid för visning så blir ni uppdaterade. Vi ses!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 687 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4
Såld
2019-11-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hofverbergsgatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hofverbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.