Höstgatan 14c / Västergård / Helsingborg

Markplanslägenhet i Bo Klok hus byggt 1998!

Slutpris
875 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
3 365 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Höstgatan såldes av oss 2019-01-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Höstgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västergård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en kvadratsmart marklägenhet i Brf Bo Klok Blyger på Höstgatan. Husen som är i två plan byggdes 1998 och här finns nu 30 bostadsrättslägenheter. Trots sina 48 kvadratmeter så erbjuder lägenheten gott om förvaringsutrymme både i separat klädkammare och separat tvättstuga. Vardagsrummet och köket skiljs åt av en skiljevägg som gör att man får en extra vägg att möblera mot. Väggen går enkelt att plocka ner om man hellre vill ha helt öppen planlösning. I vardagsrummet finns utrymme för soffa och tv-möbel och i köket finns utrymme till en matplats för 4-5 personer. I köket finns ugn, spis, diskmaskin samt kyl och frys. I anknytning till köket finns tvättstugan där det finns tvättmaskin. Badrummet som man når från hallen har dusch, toalett och handfat. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har en separat klädkammare. Från vardagsrummet har man utgång till träaltan och trädgård. Man når även trädgården från utsidan då lägenheten ligger på en gavel.

Här bor man inte bara i en mycket trevlig lägenhet utan även i en välmående och skötsam förening med god stämning. Man har flera gemensamma uteplatser som man får nyttja. Föreningen har bland annat ett eget festtält som de brukar ställa upp och bjuda till kräftskiva för föreningens medlemmar. Man arrangerar tv¨städdagar per år där man tillsammans städar området, ett ypperligt tillfälle att lära känna grannarna bättre.

Kort sammanfattat så är detta ett bra och billigt boende för alla åldrar. En perfekt förstalägenhet, studentlägenhet eller ett lalldeles agom stort boende på ålderns höst. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration