Höstgatan 14c

Höstgatan 14c

Slutpris

875 000 kr


Västergård— Helsingborg

Höstgatan 14c


Slutpris
875 000 kr

Västergård— Helsingborg

Markplanslägenhet i Bo Klok hus byggt 1998!

Nu erbjuds en kvadratsmart marklägenhet i Brf Bo Klok Blyger på Höstgatan. Husen som är i två plan byggdes 1998 och här finns nu 30 bostadsrättslägenheter. Trots sina 48 kvadratmeter så erbjuder lägenheten gott om förvaringsutrymme både i separat klädkammare och separat tvättstuga. Vardagsrummet och köket skiljs åt av en skiljevägg som gör att man får en extra vägg att möblera mot. Väggen går enkelt att plocka ner om man hellre vill ha helt öppen planlösning. I vardagsrummet finns utrymme för soffa och tv-möbel och i köket finns utrymme till en matplats för 4-5 personer. I köket finns ugn, spis, diskmaskin samt kyl och frys. I anknytning till köket finns tvättstugan där det finns tvättmaskin. Badrummet som man når från hallen har dusch, toalett och handfat. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har en separat klädkammare. Från vardagsrummet har man utgång till träaltan och trädgård. Man når även trädgården från utsidan då lägenheten ligger på en gavel.

Här bor man inte bara i en mycket trevlig lägenhet utan även i en välmående och skötsam förening med god stämning. Man har flera gemensamma uteplatser som man får nyttja. Föreningen har bland annat ett eget festtält som de brukar ställa upp och bjuda till kräftskiva för föreningens medlemmar. Man arrangerar tv¨städdagar per år där man tillsammans städar området, ett ypperligt tillfälle att lära känna grannarna bättre.

Kort sammanfattat så är detta ett bra och billigt boende för alla åldrar. En perfekt förstalägenhet, studentlägenhet eller ett lalldeles agom stort boende på ålderns höst. Varmt välkomna på visning!


Boarea
48 kvm
Avgift
3 365 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-01-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Höstgatan såldes av oss 2019-01-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Höstgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.