Jönköpingsgatan 40b

Jönköpingsgatan 40b

Slutpris

1 275 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Jönköpingsgatan 40b


Slutpris
1 275 000 kr

Husensjö— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ HUSENSJÖ MED STOR BALKONG!

I populära området Husensjö finner ni denna trevliga två rum och kök om 63,5 kvm belägen på andra våningen i fastigheten med en stor balkong!

Bostaden erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. In genom dörren möts man av den rymliga hallen med ett fint klinkergolv, en hall som kan inredas med garderober längs ena sidan av väggen och god plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man även klädkammaren, väldigt bra med förvaringsutrymmen. Till vänster om hallen finner man köket som är inrett med ljus inredning, stilrent! Köket har bra med arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Ett trevligt kök för den som gillar att laga mat då man har all utrustning man kan tänka sig som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Sovrummet är stort med en modern mörkare nyans på väggarna som rymmer både säng och förvaring. Helkaklat badrum från stambytet 2004 som renoverades av föreningen med en wc, tvättmaskin, tvättho och dusch.

Ett rymligt vardagsrum med plats till en större soffgrupp med tv-bänk och ett matbord för större tillställningar. Genom vardagsrummet når man balkongen, stor trivsam balkong som är fullt möblerbar. Balkongen blir som ett extra rum och den självklara favoritplatsen när vänner/familj är på besök.

Här bor du bekvämt på ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till stadskärnans kompletta utbud. Kommunikationer och bekvämligheter ligger precis utanför lägenheten som bland annat bussförbindelser som lätt tar dig in och ut från stan, livsmedelsbutiker och skolor. Noterbart är att det tillhör både ett stort vindsförråd och ett källarförråd till bostaden samt att internet och kabel-tv ingår i avgiften.

En toppen lägenhet för paret eller som första lägenhet, anmälan till visning gör ni genom hemsidan, ses på visning!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 097 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Jönköpingsgatan såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Jönköpingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.