Jönköpingsgatan 80 / Helsingborg

Totalrenoverat hus med fin hörntomt på Jönköpingsgatan!

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea/biarea
113/60 kvm
Driftkostnad
35 500 kr/år
Tomtarea
608 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Jönköpingsgatan såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Jönköpingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jönköpingsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen är hörntomten på Jönköpingsgatan 80 till salu!

Nuvarande ägare har sedan 2019 näst intill totalrenoverat huset och man har bland annat ny plåt på taket, pappen på taket i väster är även den bytt men lite tidigare 2008 av förra ägaren, ny dränering runt huset med isodrän, nytt kök, nytt badrum i källare med våtrumsintyg, ny el i huset samt totalrenoverade ytskikt i hela huset. Det har gjorts en förbesiktning innan försäljningen och säljarna har tecknat en dolda fel försäkring. Besiktningsprotokollet finns på hemsidan.

Entréplanet bjuder en hall, gästtoalett, vardagsrum, matplats och kök. Allt är stilrent renoverat och i vardagsrummet finns en trevlig kamin. Vackra pardörrar skiljer vardagsrummet och matplatsen. Köket är även det stilrent renoverat och är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro samt kyl/frys. Vidare på ovanvåningen har vi en hall med utrymme till arbetsplats samt två rymliga sovrum varav det ena sovrummet har en egen balkong. Förutom ovanvåningen har man även ett inrett vindsloft som kan nyttjas som extra sovplats, kontor, gästrum eller dylikt. I källaren har vi badrum med dusch, toalett, handfat och tvättmaskin. Vi har även ett hobbyrum som kan användas som sovrum, gym eller liknande. Bra förvaring i både förråd och matkällare.

Huset ligger på en trevlig hörntomt på ett lugnt och barnvänligt område. Här är det bara att flytta in och trivas. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.