Jönköpingsgatan 80

Jönköpingsgatan 80

Slutpris

4 350 000 kr


Helsingborg

Jönköpingsgatan 80


Slutpris
4 350 000 kr

Helsingborg

Totalrenoverat hus med fin hörntomt på Jönköpingsgatan!

Äntligen är hörntomten på Jönköpingsgatan 80 till salu!

Nuvarande ägare har sedan 2019 näst intill totalrenoverat huset och man har bland annat ny plåt på taket, pappen på taket i väster är även den bytt men lite tidigare 2008 av förra ägaren, ny dränering runt huset med isodrän, nytt kök, nytt badrum i källare med våtrumsintyg, ny el i huset samt totalrenoverade ytskikt i hela huset. Det har gjorts en förbesiktning innan försäljningen och säljarna har tecknat en dolda fel försäkring. Besiktningsprotokollet finns på hemsidan.

Entréplanet bjuder en hall, gästtoalett, vardagsrum, matplats och kök. Allt är stilrent renoverat och i vardagsrummet finns en trevlig kamin. Vackra pardörrar skiljer vardagsrummet och matplatsen. Köket är även det stilrent renoverat och är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro samt kyl/frys. Vidare på ovanvåningen har vi en hall med utrymme till arbetsplats samt två rymliga sovrum varav det ena sovrummet har en egen balkong. Förutom ovanvåningen har man även ett inrett vindsloft som kan nyttjas som extra sovplats, kontor, gästrum eller dylikt. I källaren har vi badrum med dusch, toalett, handfat och tvättmaskin. Vi har även ett hobbyrum som kan användas som sovrum, gym eller liknande. Bra förvaring i både förråd och matkällare.

Huset ligger på en trevlig hörntomt på ett lugnt och barnvänligt område. Här är det bara att flytta in och trivas. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
113/60 kvm
Driftkostnad
35 500 kr/år
Tomtarea
608 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Jönköpingsgatan såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Jönköpingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.