Jönköpingsgatan 36

Jönköpingsgatan 36

Slutpris

1 060 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Jönköpingsgatan 36


Slutpris
1 060 000 kr

Husensjö— Helsingborg

VÄLPLANERAD TVÅA MED INGLASAD BALKONG PÅ HUSENSJÖ!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina, välplanerade tvåa som har en inglasad balkong i söderläge med utsikt mot den välskötta innergården, välkomna till Jönköpingsgatan 36 som är beläget på Husensjö!

Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning och har genomgått renoveringar under åren. In välkomnas ni till en ljus, rymlig hall med förvaring i form av garderober och även plats till att hänga av sig. Till höger finner man badrummet som är renoverat i smakfulla färgkombinationer och trevliga val av inredning. Inrett med klinker och kakel och utrustat med dusch. Sovrummet är i bra storlek och det är inrett med garderober.

Fint kök som har fått sig en uppdaterad renovering med nyare bänkskiva, kakel ovanför, handtag på nedre köksluckor, klinker på golvet och vitmålade väggar samt nya vitvaror. Ett kök som tar fram matglädjen med god förvaring och arbetsytor. Här finns plats att inredas med ett matbord vilket det även finns plats till i vardagsrummet om man önskar ha ett till som är större. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder trevliga umgängesytor. Härifrån når man den inglasade balkongen, den förlängda armen till rummet och som även förlänger sommarmånaderna. Ligger i ett söderläge och har utsikt mot föreningens välskötta innergård. Möblera, bjud hem vännerna och njut!

På Husensjö bor man med promenadavstånd till goda kommunikation och service. Bussförbindelser, livsmedelsbutiker, skolor, grönområden, pizzeria och postombud. I närheten finner man Olympia med sitt breda utbud av aktiviteter som padel, badminton, fotboll och mycket mer. Smidigt att ta sig ner till stan och uppleva Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till Danmark? Hör av er till ansvarig fastighetsmäklare så berättar han mer om statusen kring bostaden och håller er uppdaterade med visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 395 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Jönköpingsgatan såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Jönköpingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.