Kadettgatan 50b / Västra Berga / Helsingborg

SMAKFULLT RENOVERAD TREA MED INGLASAD BALKONG!

Slutpris
1 485 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 920 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi stolt presentera Västra Bergas finaste renoverade trea om hela 87 kvm belägen på andra våning med en trivsam inglasad balkong i helt rätt läge!

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering under 2019 med nya golv, lister, målade/spacklade väggar, nydragen el, kök, plankor på balkongen.
In genom ytterdörren finner man en rymlig ljus hall med ett fint klinkergolv som sedan går över till det massiva 1-stavs ekparkettgolvet som är slipbart. Det finns två väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och ett skrivbord. Man har tagit ner den ena väggen och bytt plats i vardagsrummet så sovrummet ligger i samma väderstreck som det andra vilket bildar en härlig rymd och ljusinsläpp. Placeringen av bostaden är det bästa i området som man tydligt ser när man kommer in i vardagsrummet och ut på balkongen. Det finns ingen närliggande byggnad på andra sidan som ger insyn vilket gör att man har ett extra fönster i vardagsrummet. Rummet erbjuder trevliga umgängesytors som kan inredas med soffgrupp och ett större matbord. Balkongen är stor, fullt möblerbar och inglasad som förlänger sommarperioden, möblera, bjud hem vännerna och njut av det fria läget. Badrummet gjordes vid av föreningen när stambytet skedde 2016 som är inrett med tidlösa kulörer som går i ljusa och mörka nyanser. Utrustat med dusch med duschväggar, wc, kommod, spotlights, handdukstork och tvättmaskin.Modernt och fint kök med smakfulla detaljer som passar väldigt bra in med det fina ekparkettgolvet. Det är inrett med spotlights, gråa luckor, ljus bänkskiva och kakel ovanför. Ett kök som gör det kul att laga mat med goda förvaringar i skåpen och arbetsytor på bägge sidor. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn/mikro, diskmaskin, kyl och frys.

Västra Berga är ett oerhört populärt område som har växt otroligt mycket de senaste åren. Här bor man i ett väldigt lugnt område med närhet till allt vad ens vardag kan tänkas behöva. Det finns allt från bra bussförbindelser, promenadavstånd till tågtrafiken i Mariastaden, livsmedelsbutiker, grönområden, enkelt att antingen ta sig ut på motorvägen eller in till stan. Det finns flera parkeringsplatser mot en avgift av 150 kronor/månad och flera garage samt fria parkeringar i området. Förvaringsutrymmena i bostaden är väldigt bra men det tillhör även ett stort förråd i källaren.

Varmt välkomna att boka in er till visning som ni gör genom hemsidan, ser framemot att träffas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västra Berga

Västra Berga ligger i norra Helsingborg. Det finns stora grönområde och det är en lugn och fin miljö. Det finns pizzeria, blomsteraffär, postombud och ICA Nära inom gångavstånd. Det är nära till Väla med alla butiker och IKEA, mm. Skola och förskola finns i närområdet.

Nöje

Västra Berga ligger inte långt ifrån Helsingborg Arena med olika typer av arrangemang, musik och mässor. Olympia, HIF;s hemmaarena ligger också i närheten. Flera lunchrestauranger i området. Det är nära till Väla köpcentrum med dess stora utbud av olika butiker, IKEA, Elgiganten mm.

Fritid

På Västra Berga ligger Aktiverum, ett gym och träningscenter med stort utbud och Norrvalla IP. Natursköna Pålsjöskog med löpslingor och promenadstråk ligger inte långt härifrån. Där finns även tennisbanor. Västra Berga är ett grönt område som inbjuder till promenader och cykelturer i närområdet.

Kommunikation

Det finns mycket goda kollektiva kommunikationer som buss och tåg alldeles i närheten. Västra Berga ligger i norra Helsingborg med tillfarter både till E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når man på ca 30 min med bil.

Familjeliv

I närområdet ligger det flera förskolor och även grundskolor, såsom Västra Berga skola F-9 och Ringstorpsskolan F-6. Det finns flera lekplatser och härliga grönområden att leka på. Bibliotek finns i närheten.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.