Kadettgatan 48a / Västra Berga / Helsingborg

VÅNING 1. Chans att själv forma sin nya drömlägenhet på gavelläge. Genomgående och ljus!

Slutpris
1 435 000 kr
Boarea
102,5 kvm
Avgift
6 902 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2020-01-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är du som många andra trött på att titta på lägenheter som inte passar dig till hundra procent? Äntligen finns chansen att själv få påverka och forma sitt nya drömhem! På första våningen dessutom!

Lägenheten är genomgående och väldigt ljus. Lägenheten har inte bara en utan två balkonger, den ena når man via ett av sovrummen och den andra via köket. Köket är utrustat med stor kyl och frys, fläkt, samt en äldre ugn. I köket finns utrymme för en matplats. Vardagsrummet är rymligt och har plats både för matbord och soffgrupp. Lägenhetens gästtoalett och badrum renoverades i samband med att föreningen genomförde stambyte i alla lägenheter år 2015. I badrummet är det förberett för tvättmaskin.

Att bo på Västra Berga finns det många fördelar. För att nämna några är det främst att planlösningarna på fyrorna är praktiska och genomtänkta där varje rum får bra med yta. Att man sedan har parkeringsplatser som går att hyra där det finns flera som ligger väldigt nära bostaden är svårslaget att hitta och det kostar endast 150 kronor/månad. Bekvämt och underlättar verkligen vardagen. Det finns plats till att sätta in garderober och skapa mer förvaringsutrymmen men annars tillhör ett väldigt stort förråd Själva området, Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station.

Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.

Boka in dig på visning redan idag för att inte missa något. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Västra Berga

Västra Berga ligger i norra Helsingborg. Det finns stora grönområde och det är en lugn och fin miljö. Det finns pizzeria, blomsteraffär, postombud och ICA Nära inom gångavstånd. Det är nära till Väla med alla butiker och IKEA, mm. Skola och förskola finns i närområdet.

Nöje

Västra Berga ligger inte långt ifrån Helsingborg Arena med olika typer av arrangemang, musik och mässor. Olympia, HIF;s hemmaarena ligger också i närheten. Flera lunchrestauranger i området. Det är nära till Väla köpcentrum med dess stora utbud av olika butiker, IKEA, Elgiganten mm.

Fritid

På Västra Berga ligger Aktiverum, ett gym och träningscenter med stort utbud och Norrvalla IP. Natursköna Pålsjöskog med löpslingor och promenadstråk ligger inte långt härifrån. Där finns även tennisbanor. Västra Berga är ett grönt område som inbjuder till promenader och cykelturer i närområdet.

Kommunikation

Det finns mycket goda kollektiva kommunikationer som buss och tåg alldeles i närheten. Västra Berga ligger i norra Helsingborg med tillfarter både till E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når man på ca 30 min med bil.

Familjeliv

I närområdet ligger det flera förskolor och även grundskolor, såsom Västra Berga skola F-9 och Ringstorpsskolan F-6. Det finns flera lekplatser och härliga grönområden att leka på. Bibliotek finns i närheten.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.