Kadettgatan 18a

Kadettgatan 18a


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 18a



Västra Berga— Helsingborg

ÄNTLIGEN EN FIN TVÅA PÅ MARKPLAN MED INGLASAD BALKONG!

Snart ges möjlighet att förvärva denna fina tvåa belägen på markplan som har en stor inglasad balkong i områdets bästa läge på populära Västra Berga!

Bostaden med alla rätten, ni har fantastiskt läge på den inglasade balkongen som blir som ett extra rum, ni behöver inte renovera det första ni gör när ni flyttar in och ni bor i ett område som förenklar er vardag.
Välplanerad planlösning om 66 kvm som är fördelad på en rymlig hall med det genomgående parkettgolvet som sträcker sig in i samtliga rum. Helkaklat badrum från stambytet som är utrustat med tvättmaskin och badkar. Köket från Kvick är smakfullt renoverat med trevliga detaljer som skapar den moderna känslan, ett kök man trivs i och gör det kul att laga mat. Här finns det goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Rymligt vardagsrum som kan inredas med soffgrupp och matbord, trevligt med stora umgängesytor. Fint sovrum med god förvaring som leder en ut till den inglasade härliga balkongen som blir som ett extra rum. Kan möbleras med soffgrupp och tillhörande bord, favoritplatsen när vänner/familj är över.

Västra Berga är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till grönområden. Goda kommunikationer som bussförbindelser, restauranger, fotbollsplaner, skola, livsmedelsaffärer och lätt att ta sig ut på motorvägen eller ner mot stan.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av er redan idag så håller mäklaren er uppdaterade med viktig information som kommande visningar etc, ni når honom antingen via mail på pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91


Boarea
66 kvm
Avgift
4 580 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2020-07-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.