Kadettgatan 68c

Kadettgatan 68c

Slutpris

1 200 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 68c


Slutpris
1 200 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

FYRA HÖGST UPP MED INGLASAD BALKONG!

Nu kan vi stolt presentera denna omgjorda trea till fyra om 87 kvm som har en inglasad balkong på Västra Bergas bästa läge!

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning som får ett härligt ljusinsläpp då lägenheten ligger högst upp i fastigheten. In välkomnas man av en ljus hall med garderob och plats till att hänga av sig. På hallens vänstra sida finner man första sovrummet av tre. Samtliga rum är väldisponerade med plats till säng och förvaring. Tidigare var detta en tre rum och kök men nuvarande ägare gjorde om halva vardagsrummet till ett tredje sovrum vilket gör att det idag är annonserad som en fyra rum och kök. Det finns fortfarande bra med ytor kvar i vardagsrummet som rymmer en större soffgrupp. Köket är praktiskt med bra förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Från kök och vardagsrum når man den inglasade balkongen med en fantastiskt utsikt, om inte Västra Bergas bästa läge!

Västra Berga är ett oerhört populärt område som har växt otroligt mycket de senaste åren. Här bor man i ett väldigt lugnt område med närhet till allt vad ens vardag kan tänkas behöva. Det finns allt från bra bussförbindelser, promenadavstånd till tågtrafiken i Mariastaden, livsmedelsbutiker, grönområden, enkelt att antingen ta sig ut på motorvägen eller in till stan. Att tillägga är att det tillhör ett stort förråd till bostaden.


Boarea
87 kvm
Avgift
5 979 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2021-02-13. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.