Kadettgatan 30d

Kadettgatan 30d

Slutpris

1 500 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 30d


Slutpris
1 500 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

FIN TREA MED INGLASAD BALKONG PÅ VÄSTRA BERGA!

Välkomna till Kadettgatan 30D, fin trea på andra våningen med en stor inglasad balkong i det omåttligt populära området, Västra Berga!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Fördelat på en ljus hall med plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta in garderob. Till vänster om hallen finner man det helkaklade badrummet från stambytet som går i stilrena kulörer som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Två väldisponerade sovrum där det ena rummet ligger i anslutning till klädkammaren och det andra har utgång till balkongen. Som planlösningen är idag är den mer öppen genom att ha ett valv från andra sovrummet till vardagsrummet. Stora sällskapsytor som rymmer såväl soffgrupp som matbord.

Har ni ett intresse av matlagning så kommer ni verkligen uppskatta kökets ytor där man tagit tillvara på hela rummets storlek med förvaring och arbetsbänk på bägge sidor samt möjlighet att sätta in ett matbord. Att hitta en bostad med bättre förvaringsutrymme är svårt. Förvaringen har man verkligen tänkt på, det finns plats att sätta in garderob i sovrummen och hallen. Man har en klädkammare men framför allt ett stort extra rum som passar perfekt som förvaringsutrymme. Detta rum kan givetvis används till andra behov som barnens lekrum eller varför inte ett kontor så man kan sitta ostört?

Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser som finns att hyra mot en billig kostnad/månad eller ställer man sig vid vägarna i området som har fri parkering. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.


Boarea
86 kvm
Avgift
5 798 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-01-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2021-01-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.