Kadettgatan 30b

Kadettgatan 30b

Slutpris

1 650 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 30b


Slutpris
1 650 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

FIN RENOVERAD TREA MED INGLASAD BALKONG PÅ VÄSTRA BERGA!

Nu kan vi stolt presentera denna fina trea om 86 kvm som har inglasad stor balkong och ligger i populära Västra Berga med goda förbindelser på promenadavstånd!

Bostaden erbjuder en välplanerad och genomtänkt planlösning där man valt att ha båda sovrummen i samma sida av bostaden vilket möjliggör lättmöblerade sociala umgängesytor och ett fantastiskt ljusinsläpp. Trevlig detalj är att man öppnat upp en bit av väggen mellan kök och hall som skapar en härlig rymd. Finns god plats till att hänga av sig och i anslutning till hallen finner man även förrådet som har bra med förvaringsutrymme. Badrummet är helkaklat från stambytet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Modernt kök från Ikea som är smakfullt inrett med den fina gråa färgen på luckorna tillsammans med de svarta handtagen och den synliga rostfria maskinparken. Diskmaskin, kyl och frys är integrerat. Ett kök med genomtänkt förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Förbi köket når man vardagsrummet och balkongen. Trevligt att kunna öppna upp till balkongen och förlänga vardagsrummet, inglasad och stor som blivit favoritplatsen när man har besök.

Västra Berga är ett trevligt område med mycket inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, busshållplats, pizzeria, bageri, café, träningsanläggning, grönområden som omtalade Pålsjö-skog och sen att kunna ta tåget i Maria-station. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett trevligt område.


Boarea
86 kvm
Avgift
5 833 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2021-09-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.