Kantorsgatan 24

Kantorsgatan 24

Slutpris

1 987 000 kr


Pålsjö— Helsingborg

Kantorsgatan 24


Slutpris
1 987 000 kr

Pålsjö— Helsingborg

VÄLPLANERAD TVÅA MED BALKONG!

Söker ni en välplanerad ljus tvåa som har en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till stor balkong har ni hittat rätt!
Nu kan vi presentera denna fina tvåa om hela 65 kvm som är belägen en trappa upp som ligger med närhet till city och natur.

En ypperlig chans om man vill ha en bostad där allt är helt nytt och det bara är att flytta in sina möbler. Det finns flera fördelar med att bo just här och den första märker man precis innan man kliver in då förrådet ligger dörr i dörr till bostaden, smidigt och bekvämt. När man kommer in möts man av en ljus hall med det genomgående fina parkettgolvet som sträcker sig in i samtliga rum och garderober lite längre in. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och en arbetsbänk. Trevligt stort sovrum som kan inredas med säng och sedan har man garderobsförvaring längs ena sidan av väggen. Öppen modern planlösning mellan vardagsrum och kök som bildar en härlig atmosfär och ljusinsläpp med utgång till den stora balkongen. Sociala ytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Köket är från Vedum som är inrett i gråa luckor med mässing handtag, fin bänkskiva, bra förvaring och arbetsytor. Ett kök som gör det kul att laga mat, där man kan vara social med gästerna under tiden.

I Pålsjö Hage bor man i ett område som kontinuerligt växer och moderniseras. Den nya stadsdelen Pålsjö är beläget i ett lugnt och trivsamt område som passar både den som vill ha det bekvämt med goda kommunikationer och service som underlättar ens vardag men även för friluftslivet där man har trevliga promenadslingor och grönområden som Pålsjö-skog. Inom promenadavstånd har man bussförbindelser, lätt att ta sig ut med bil eller varför inte utnyttja Maria-station och färdas med tåg. Det finns en livsmedelsbutik (ICA), Nordic Wellnes, bensinstation och skolor, ett toppenläge!

Ni bokar in er till visning genom hemsidan alternativt tar kontakt med mäklaren som ni når på 0735-16 39 91, pontus.aronsson@maklarhuset.se


Boarea
65 kvm
Avgift
3 804 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-11-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på kantorsgatan såldes av oss 2019-11-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på kantorsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.