Kontrollörsgatan 1 / Tågaborg / Helsingborg

Vacker villa på Tågaborg med underbar trädgård. Förbesiktad och försäkrad.

Slutpris
5 350 000 kr
Boarea/biarea
101/67 kvm
Driftkostnad
43 581 kr/år
Totalareal
634 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Kontrollörsgatan såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kontrollörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tågaborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiv hörntomt ligger denna fina Tågaborgsvilla med välskött trädgård. Man parkerar bekvämt bilen i carporten och tar en av husets två entréer in i huset. På entréplanet finns fina sociala ytor i form av två rum i fil, lämpliga för matrum resp. vardagsrum. Köket är ljust och fräscht, utrustat med spis, diskmaskin, kylskåp och vacker granitskiva. Badrummet på entréplan har dusch, och på källarplan finns ett spa/badrum med ytterligare en dusch samt ett badkar. I källaren finns även förråd och stor tvättstuga, samt ett rum som mycket väl kan användas som hobbyrum eller umgängesyta.

En vacker trappa i trä leder upp till ovanvåningens två sovrum, det ena direkt ovanför trappan till höger, och det andra tvärs över den lilla hallen. Detta sovrum är större och har utgång till balkong.

På tomten finns förråd och carport. Trädgården är välskött och vacker, med både äppelträd, rhododendronbuskar, köksträdgård och stensatt uteplats.

Huset besiktigades inför försäljningen och säljarna har även tecknat en dolda fel försäkring vilket är en trygghet både för er som köpare och för säljarna. Läs mer om detta under 'dokument'.

Kort sammanfattat är detta en omhändertagen villa på ett attraktivt läge. Varmt välkomna på visning med oss på Mäklarhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tågaborg

Tågaborg, stadsdelen på norr med närheten till allt! Strand, skog och city med Stadsteatern och konserthuset - allt ligger inom nära räckhåll. Från landborgspromenaden har man fantastisk utsikt över Öresund och Danmark. På Tågaborg finns det mesta man kan önska, mataffärer, bagerier, blomsteraffärer, apotek, vårdcentral, sömmerska, massage, gallerier mm. En riktigt härlig stadsdel med blandad bebyggelse, villor och flerfamiljshus,´. Ett vanligt inslag i miljön, i alla fall sommartid, är badrocksklädda badare på väg till och från ett härligt dopp i Öresund!

Nöje

På Tågaborg finns ett flertal pizzerior, Råå Epok som säljer sushi, bagerier och cafeer. Det är nära till restauranger såsom Drottninggatan 35, Hallen, Burgers and Friends, Etoile mfl

Fritid

På Tågaborg har man nära till natursköna Pålsjöskog med löpslingor, promenadstråk, tennisbanor och våffelstuga. Man bor ett stenkast från Gröningen, med badbryggor, solstolar, glasskiosker, boulebanor, basketplan, utegym, minigolf och lekplats. Fria Bad har fin sandstrand och här spelas det gärna volleyboll.

Kommunikationer

Från Tågaborg går flera busslinjer och det är lätt och smidigt att ta sig till och från området. Det går snabbt att ta sig till Knutpunkten där Helsingborgscentralstation och Scandlines ligger.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor samt grundskola; Tågaborgsskolan F-9. Det finns ett flertal lekplatser och Vikingsbergsparken inbjuder till lek och härliga promenader.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.