Koppargatan 4b

Koppargatan 4b

Slutpris

895 000 kr


Miatorp— Helsingborg

Koppargatan 4b


Slutpris
895 000 kr

Miatorp— Helsingborg

FIN TVÅA OM 65 KVM MED INGLASAD BALKONG PÅ FÖRSTA VÅNING!

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina tvåa om 65 kvm som har en inglasad balkong med utsikt mot innergården och är belägen på första plan på omtyckta Koppargatan!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor, härligt ljusinsläpp och väldigt bra med förvaringsmöjligheter. In genom hallen möts ni av inbyggda garderober, plats till att hänga av sig och skjutdörrsgarderob med god förvaring bakom. I anslutning till hallen finner man badrummet som renoverades i samband med stambytet. Inrett i en stilren kulör, vitt och grått som är utrustat med spotlights, tvättmaskin och dusch med duschväggar. Sovrummet är i bra storlek som kan inredas med säng och förvaring. Fantastiskt vardagsrum med en slående utsikt mot grönska och lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord.

För att nå balkongen går ni igenom köket, ett välskött kök med goda förvaringsmöjligheter, arbetsytor och plats att inredas med ett matbord. Inglasad och trevlig balkong som har utsikt mot innergården och får plats med möblemang, en balkong som har utnyttjats väl.

Här bor man i ett populärt och omtyckt område med god service och kommunikationer. Närhet till E4:an, E6:an, 111:an, livsmedelsbutiker, centrum, pizzerior, skolor, träningsanläggningar som Padel, bra bussförbindelser och närhet till tågstationen som underlättar er vardag.


Boarea
65 kvm
Avgift
4 602 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Koppargatan såldes av oss 2022-12-09. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Koppargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.