Malmögatan 3c

Malmögatan 3c


Eneborg— Helsingborg

Malmögatan 3cEneborg— Helsingborg

Välplanerad och genomgående tvåa i populär förening!

Välkommen till Malmögatan 3C och denna välplanerade och genomgående tvåa i välskött och populär HSB förening!

In kliver man i en bra hall som har utrymme till skohylla, hängare till ytterkläder samt bra förvaring i garderober. Direkt till vänster har vi lägenhetens kök där det finns utrymme för en separat matplats. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. Vidare har vi ett fint vardagsrum med ekparkettgolv och trevlig takhöjd. I vardagsrummet finns det plats för både soffa och matbord om man önskar och härifrån har man tillgång till den inglasade balkongen. Balkongen är belägen i soligt sydvästläge där man kan njuta av solen från lunchtid tills den går ner på kvällen över sundet. Man kan även se över till Danmark en klar dag. Sist har vi sovrummet som rymmer en dubbelsäng och har inbyggda garderober.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med god service och kommunikation inom räckhåll. På promenadavstånd når ni centrums utbud och i området finns det livsmedelsbutiker, gym, apotek, sjukhuset samt bra med bussförbindelser. Till bostaden har ni ett förråd i källaren och ett på vinden. För er som är träningsintresserade så har ni föreningens gym i källaren på Skånegatan 14c. Har ni vänner/familj som rest en längre sträcka så finns det att hyra ett övernattningsrum som kostar cirka 250 kronor/natt.

Föreningen har för ett par år sedan gjort stambyte i alla husen och de har nyligen även inhägnat hela området. Detta till trots är månadsavgiften bra och i den ingår värme, vatten, sophantering, grundutbud av tv-kanaler samt bostadsrättstillägg.

Missa inte denna mycket trevligt bostad!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 932 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Malmögatan såldes av oss 2023-12-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Malmögatan.

Boka värdering
Johan Eriksson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad