Russvägen 44

Russvägen 44

Slutpris

2 650 000 kr


Laröd— Helsingborg

Russvägen 44


Slutpris
2 650 000 kr

Laröd— Helsingborg

VÄLSKÖTT BOSTADSRÄTTSRADHUS I ETT PLAN MED GARAGE I LARÖD!

Snart ges möjligheten att bli nästa ägare till detta välskötta och renoverade hem på ett plan, välkomna till Russvägen 44 i Laröd!

Ni välkomnas in till en rymlig hall med ett fint klinker i grått, förvaring i skjutdörrsgarderob och god plats till att hänga av sig samt en klädkammare. I resten av bostaden ligger ett genomgående parkettgolv.

Bostaden har genomgått större renoveringar under åren och tagits väl hand om. Badrummet renoverades år 2016 i stilrena kulörer och utrustat med dusch, spotlights, golvvärme och tvättdel med arbetsbänk, skåp, tvättmaskin och torktumlare.
Köket renoverades år 2015 som är från Ikea och nya vitvaror installerades under samma tid. Smakfullt inrett med vita köksluckor, kromade handtag, mörkare bänkskiva och ett vitt kakel ovanför. Fantastiska arbetsytor, förvaring där man även gjort ett skafferi från tidigare ingången till sovrummet från köket och plats till att inredas med ett möblemang med utsikt mot den välskötta framsidan med stenlagd uteplats.

Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor där boytan förlängs på sommaren när dörren mot uterummet står på glänt. Ett fantastiskt uterum som är inglasat och har spenderats mycket tid i både för avkoppling och när gäster varit på besök. Från uterummet når man den välskötta trädgården med minimalt underhåll, mer nöje än arbete och ligger i ett västerläge. Finns ett trädäck med plats till möblemang som ligger insynsskyddat på sommaren. Här finner vi även ett förråd.

Laröd ligger norr om Helsingborg i ett naturskönt läge där man är omgiven av skog, åkrar, hästhagar och det berömda slottet Sofiero som är ett måste att uppleva. Smidigt att ta er runt både för er som färdas med bil där ni snabbt kommer ut på motorvägen eller för er som tar buss så finns det flera busshållplatser inom gångavstånd. På sommaren har ni två badställen att välja på, det lite större Larödbaden och pittoreska Laröd södra. Inom räckhåll finns skolor, livsmedelsbutiker, lekplatser och mycket mer som underlättar er vardag. Ett område att trivas i, välkomna hem!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 496 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-01-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Russvägen såldes av oss 2024-01-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Russvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.