Ryttmästaregatan 3b / Ringstorp / Helsingborg

Tvåa på första våningen i mycket populär förening.

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
69.5 kvm
Avgift
3 240 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ryttmästaregatan såldes av oss 2019-10-06. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ryttmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det blir allt viktigare att tänka på ekonomin i den bostadsrättsförening som man funderar på att flytta till. En stigande ränta påverkar inte bara ditt eget bolån utan även föreningens lån. Därför är vi extra glada att nu kunna erbjuda en lägenhet i en av Helsingborgs absolut bästa bostadsrättsföreningar. I brf-analyser som går att beställa så får föreningen högsta betyg, A+. I en sådan analys granskar man bland annat belåning, avgiftsnivå, kassaflöde, intäkter och kostnader m.m.

Föreningen äger själva marken som byggnaderna står på och de äger även fastigheten där pizzerian, tobaksaffären, frisören, Mäklarhuset, blomsteraffären och ICA ligger. Denna fastighet inbringar stadiga intäkter till föreningen samtidigt som det finns ett stort värde i marken.

Föreningen har inga planer på att höja avgiften för 2019. I den låga månadsavgiften på 3240 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, internet, IP-telefoni och bostadsrättstillägget.

Lägenheten kan enkelt byggas om till en trea med två rymliga sovrum. Lägenheten totalrenoverades för cirka 4 år sedan då allt förutom badrummet renoverades.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ringstorp

Ringstorp är en stadsdel i norra delen av Helsingborg. Ringstorp är ett attraktivt område med blandad bebyggelse med hus och lägenheter. De senaste åren har det också byggts nyproduktion vid den så kallade Ringstorpshöjden.

Ringstorp centrum

Ringstorp har ett litet centrum med ICA nära, florist, frisör, thairestaurang, pizzeria och tobak-/spelbutik. Det är även på detta centrum som Mäklarhuset har sitt kontor. Bredvid centrumet ligger den populära Ringstorpsskolan (årskurs 1-6) och en förskola.

Fritid

På Ringstorp ligger bland annat Aktiverum gym. Området har även promenadavstånd till natursköna Pålsjö skog med motionsspår. Vid Pålsjö skog finns även tennisbanor.

Kommunikation

Från Ringstorp går flera busslinjer och det är smidigt att ta sig till och från området.

Familjeliv

I när området finns Ringstorpsskolan och en förskola som är väldigt populära.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.