Skånegatan 14a

Skånegatan 14a

Slutpris

1 420 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Skånegatan 14a


Slutpris
1 420 000 kr

Eneborg— Helsingborg

FIN TREA MED BALKONG SOM HAR EN FANTASTISK UTSIKT!

Äntligen en stor trea med balkong som ger en fantastiskt utsikt och ett härligt ljusinsläpp på populära Eneborg!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med bra förvaringsmöjligheter som det enbart är att flytta direkt in i. Att tillägga är att det tillhör ett vindsförråd och ett källarförråd. Det finns två väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng, förvaring och skrivbord. I det ena sovrummet har man ett burspråk, charmig detalj. Helkaklat badrum med dusch som går i stilrena och tidlösa kulörer på kaklet som renoverades 2019 då stambytet skedde. För er som gillar att laga mat kommer köket falla er i smaken, med all dess förvaring i både över och underskåpen, goda arbetsytor samt plats till ett matbord, trevligt. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kyl och frys. Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp som leder en vidare ut till balkongen. Ett rum med stora sällskapsytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. Balkongen har utnyttjats till fullo, trevligt läge och en yta som kan möbleras med soffgrupp/stolar med tillhörande bord.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med god service och kommunikation inom räckhåll. På promenadavstånd når ni centrums utbud och i området finns det livsmedelsbutiker, gym, apotek, sjukhuset samt bra med bussförbindelser. Föreningen har både garageplatser och parkeringsplatser, där rådet det kö-system mot en avgift/månad. Föreningen har en god ekonomi och väldigt välskött innergård samt ett gym att nyttja. En mycket fin lägenhet som måste upplevas på plats!

Bokning till visning gör ni genom hemsidan!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 426 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Skånegatan såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Skånegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.