Sköldenborgsgatan 5b / Olympia / Helsingborg

FIN FYRA MED STOR INGLASAD BALKONG PÅ TREDJE VÅNING MED HISS!

Slutpris
2 620 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
4 682 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-07-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sköldenborgsgatan såldes av oss 2020-07-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sköldenborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olympia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att förvärva denna mycket fina fyra om 98 kvm på tredje våningen med en inglasad stor balkong i omtyckta Olympia!

Efter att ni tagit hissen upp till tredje våningen stiger ni in i en rymlig hall med smarta förvaringslösningar och plats till att hänga av sig. Det finns två väldisponerade sovrum med god förvaring i form av garderober, plats att inredas med säng och skrivbord. Att sovrummen är belägna på samma sida av lägenheten gör att de sociala ytorna inte blandas med de privata vilket är en stor fördel när man har gäster på besök. Badrummet är helkaklat från stambytet som går i stilrena kulörer på kaklet och är utrustat med dusch och tvättmaskin. Ett hem med stora sociala umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord i vardagsrummet som sedan leder en ut till den inglasade stora balkongen. Möblera med soffgrupp och bjud hem vännerna och njut av det härliga söderläget!
Öppna ytor som bildar en fantastisk rymd som fylls med härligt ljusinsläpp, ett kök med alla rätten som gör det kul att laga mat. Här har man god förvaring, arbetsytor med inte minst en köksö och plats till ett stort matbord så man kan vara social med gästerna. Noterbart är att förvaringen är väldigt god i lägenheten samt att man har både ett källare/vindsförråd som tillhör.

Här bor man i en bra förening med möjlighet att hyra en parkering/garageplats mot en kostnad men annars finns det fria parkeringar längs gatorna. På Olympia får man sin vardag att gå ihop, på promenadavstånd finner man goda kommunikationer och service med allt från busshållsplatser, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar, pizzerior och mycket mer. För den som vill ta sig ner till stan så tar det bara några minuter sen är man nere och kan njuta av Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till Danmark. En lägenhet att enbart flytta direkt in i och ett område ni kommer trivas i, välkomna till Sköldenborgsgatan 5b!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Olympia

Stadsdelen Olympia ligger ovanför landborgen, öster om Helsingborgs stadskärna. Området ligger runt idrottsparken Olympia, som också gett området dess namn. Området består av blandad bebyggelse, och inkluderar Fredriksdals friluftsmuseum & trädgårdar. På Olympia idrottspark finns det curling-och idrottshall, tennis-och badmintonhall, motionsslingor och HIFs hemmaplan.

Nöje

Det stora nöjet på Olympia är att besöka HIFs hemmamatcher. Det finns ett stort utbud av restauranger, fik, butiker mm, både i direkt närhet och ett par minuters promenad ner till centrum av Helsingborg. Helsingborg Arena ligger på Mellersta Stenbocksgatan, här anordnas mässor, konserter och olika idrottsevenemang.

Fritid

Fredriksdals friluftsmuseum ligger på Olympia. Här kan man vandra runt i timtal och titta på djur som betar på ängarna, njuta av den förtrollande atmosfären i Engelska Parken, fascineras av köksträdgården eller uppleva Skånes unika växtvärld i Botaniska trädgården. Barnen uppskattar att leka i Trollskogen. Det finns gamla stadskvarter uppbyggda som det såg ut förr, ett trevligt trädgårdskafè och utställningar. Idrottsoasen, som ligger bakom Idrottens hus, erbjuder besökarna att prova på padel, klättring, pingis, streetbasket mm

Kommunikationer

Det passerar både lokal och regionsbussar genom Olympia.

Familjeliv

I närområdet ligger ett antal skolor och förskolor, bla gymnasieskolan Olympia, på Fredriksdalsfriluftsmuseums område ligger Centrumskolan, F-6, i anslutning till Helsingborgs arena ligger Arenans idrottsförskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.