Sockengatan 8b

Sockengatan 8b

Slutpris

950 000 kr


Rosengården— Helsingborg

Sockengatan 8b


Slutpris
950 000 kr

Rosengården— Helsingborg

Mycket fin tvåa på Sockengatan med balkong i fritt läge!

Välkomna till denna tvårumslägenhet på Sockengatan 8B. Lägenheten är genomgående och väldigt ljus. Man har tillgång både till uteplats på loftgången men även en möblerbar balkong i fritt läge. Man kliver in i en hall med snyggt klinkergolv och spotlights i taket. Här finns bra plats för att hänga av sig jackorna och ställa skorna. Direkt till vänster har vi köket där det ligger samma fina klinkergolv. Köket är rymligt och har finns utrymme för en matplats. Ovanför köksbänken sitter ljusgråa kakelplattor. Köket är utrustat med inbyggd micro, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, spishäll, fläkt samt kyl och frys. I hallen har man även en stor separat klädkammare. Vardagsrummet är stort och ljust och rymmer både en stor soffgrupp och matsalsmöblemang. Här finns en inbyggd TV-"hylla-vägg" med stenbeklädnad. Snyggt! Även sovrummet är rymligt och rymmer stor dubbelsäng. Balkongen når man både från vardagsrummet och sovrummet.

Föreningen har beslutat om att genomföra stambyte i föreningens alla byggnader. För köparna av denna lägenhet kommer det innebära att man får ett helt nyrenoverat badrum utan extra kostnad. Man kan läsa mer om planeringen av stambytet på föreningens hemsida: https://helsingborgshus-nr-19.webnode.se/stambyte/. Vänligen kontakta mäklaren om ni har några frågor kring detta.

Här bor man i en ekonomisk stabil förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med flera grönområden och lekplatser i området och med promenadavstånd till Willys mataffär.

På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan inom 700m från bostaden. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet även det ca 450m från bostaden. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård.


Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 797 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sockengatan såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sockengatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.