Sockengatan 8b / Rosengården / Helsingborg

Mycket fin tvåa på Sockengatan med balkong i fritt läge!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 797 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sockengatan såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sockengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosengården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna tvårumslägenhet på Sockengatan 8B. Lägenheten är genomgående och väldigt ljus. Man har tillgång både till uteplats på loftgången men även en möblerbar balkong i fritt läge. Man kliver in i en hall med snyggt klinkergolv och spotlights i taket. Här finns bra plats för att hänga av sig jackorna och ställa skorna. Direkt till vänster har vi köket där det ligger samma fina klinkergolv. Köket är rymligt och har finns utrymme för en matplats. Ovanför köksbänken sitter ljusgråa kakelplattor. Köket är utrustat med inbyggd micro, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, spishäll, fläkt samt kyl och frys. I hallen har man även en stor separat klädkammare. Vardagsrummet är stort och ljust och rymmer både en stor soffgrupp och matsalsmöblemang. Här finns en inbyggd TV-"hylla-vägg" med stenbeklädnad. Snyggt! Även sovrummet är rymligt och rymmer stor dubbelsäng. Balkongen når man både från vardagsrummet och sovrummet.

Föreningen har beslutat om att genomföra stambyte i föreningens alla byggnader. För köparna av denna lägenhet kommer det innebära att man får ett helt nyrenoverat badrum utan extra kostnad. Man kan läsa mer om planeringen av stambytet på föreningens hemsida: https://helsingborgshus-nr-19.webnode.se/stambyte/. Vänligen kontakta mäklaren om ni har några frågor kring detta.

Här bor man i en ekonomisk stabil förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med flera grönområden och lekplatser i området och med promenadavstånd till Willys mataffär.

På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan inom 700m från bostaden. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet även det ca 450m från bostaden. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.