Södra Storgatan 27

Södra Storgatan 27

Slutpris

2 700 000 kr


Centrum— Helsingborg

Södra Storgatan 27


Slutpris
2 700 000 kr

Centrum— Helsingborg

Trerummare i centrala Helsingborg med balkong i västerläge

Välkommen till ditt nya hem på Södra Storgatan 27.

Mitt i centrala Helsingborg erbjuds nu en möjlighet att förvärva denna fina trerummare med balkong i västerläge. Med två rymliga sovrum är det här hemmet idealiskt för både små familjer och par som värdesätter extra utrymme. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt dusch, vask med kommod och toalett.
Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrummet och matplatsen skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket är utrustat med allt som behövs för att man ska kunna bjuda familjen eller vännerna på goda middagar, och matplatsen erbjuder en perfekt plats för både vardagliga måltider som sociala tillställningar. Vardagsrummet blir en naturlig samlingspunkt, perfekt för avkoppling och umgänge.
Från vardagsrummet når du bostadens balkong i västerläge där du kan se ut över den lugna innergården.

Denna idylliska plats erbjuder en perfekt kombination av lugn och närhet till stadslivet. Med närhet till allt centrum har att erbjuda som till exempel grönskande parker, mysiga kaféer, restauranger eller havet är det här en lägenhet som passar både unga och familjer. Med 5 minuters gångavstånd till Helsingborg C kan du enkelt ta dig vidare i staden och landet med tåg och buss eller ta båten över till Danmark. En fantastisk möjlighet att bo i en central del av staden där du får fördelen med lugnet och närheten till allt.

Missa inte denna chans utan kontakta ansvarig mäklare redan idag om du är intresserad på 0705-618003 eller oskar.lund@maklarhuset.se


Boarea
78 kvm
Avgift
5 302 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Södra Storgatan såldes av oss 2024-02-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Södra Storgatan.

Boka värdering

Oskar Lund

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.