Sommargatan 87 / Västergård / Helsingborg

Enplansradhus i Brf-form med stor trädgård och garage.

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
74,5 kvm
Avgift
4 199 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-12-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sommargatan såldes av oss 2019-12-04. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sommargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västergård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta välplanerade enplansradhus i bostadsrättsform i Brf Rödluvan. Götenehus byggde dessa radhus år 1998 och de är väldigt populära och omtyckta. Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till service och goda kommunikationer. Den väg som går utanför bostaden trafikeras i princip enbart av de som bor i föreningen, alltså väldigt begränsad trafik.

Man parkerar smidigt bilen utanför eller i det tillhörande garaget. Huvudingången har vi på framsidan av huset och via den möts man av en hall med bra förvaring i garderober. Direkt till vänster från hallen har vi radhusets ena sovrum. Vidare in i bostaden som har delvis öppen planlösning så har vi ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Vi har även ett badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, kök med matplats som är utrustat med stor kyl och frys, ugn med spis samt diskmaskin. Från köket når man även det stora sovrummet och man kan gå ut till den stora trädgården i söderläge. Det är en ganska stor tomt som man får lov att nyttja efter ens eget behov men det kan rymma planteringslådor, växthus eller studsmatta om man har barn.

Kort sammanfattat är detta ett mycket trevligt boende både för ett par med eller utan barn men inte minst för de lite äldre i och med att allting är på markplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.