Tranemansgatan 29a

Tranemansgatan 29a

Slutpris

1 395 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Tranemansgatan 29a


Slutpris
1 395 000 kr

Eneborg— Helsingborg

Välplanerad tvårumslägenhet med låg månadsavgift i skuldfri förening!

Varmt välkommen till Tranemansgatan 29A och denna väldigt trevliga lägenhet med balkong i soligt västerläge. Här bor man i en förening som varit skuldfri sedan 2015 och därför har man en väldigt låg månadsavgift!

Direkt när man kliver in i hallen så får man en härlig känsla av denna stilfullt renoverade lägenhet. Hallen är rymlig och har plats för både avhängning av ytterkläder och förvaring i hallmöbel. Hallen har också en stor separat klädkammare. Intill hallen så når man först köket som är ljust och som har gott om förvaring i köksskåpen. Köket är utrustat med inbyggd ugn och micro, diskmaskin, spishäll samt kyl och frys. I köket finns utrymme till en liten matplats för fyra personer. Vidare så har vi det lika ljusa sovrummet där det även platsbyggts en väldigt smart garderobslösning med både lådor och skåp, perfekt förvaring. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och här finns dusch, handfat, toalett och en toppmatad tvättmaskin. Det finns även gemensam tvättstuga i källaren. Vardagsrummet är rymligt och här finns utrymme både för en stor soffgrupp och ett matbord om man önskar. Från vardagsrummet har man även utgången till balkongen i soligt söderläge där man kan njuta av solen från lunchtid till kvällstid.

Här bor man i en väldigt välskött bostadsrättsförening som är skuldfri trots den låga månadsavgiften samt att de har utfört massor av underhåll på husen. Det finns inga planer på att höja avgiften i framtiden. De har även många lokaler som de hyr ut som ger en stabil intäkt till föreningen. Föreningen har ett eget gym som man kan nyttja för 50 kr/månaden samt ett hobbyrum som man får nyttja kostnadsfritt.

Verkligen ett toppenboende med en mycket bra planlösning belägen på ett trevligt läge i ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds det goda bussförbindelser, bra med parkeringsplatser, grönområden, livsmedelsbutiker, skolor och väldigt enkelt att ta sig runt i Helsingborg och resten av Skåne från denna centrala plats.

Varmt välkommen till Tranemansgatan 29A och Brf Viskan!


Boarea
54 kvm
Avgift
2 264 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Tranemansgatan såldes av oss 2021-02-17. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Tranemansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.