Tyringegatan 3

Tyringegatan 3

Slutpris

1 950 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Tyringegatan 3


Slutpris
1 950 000 kr

Husensjö— Helsingborg

FIN TREA MED BALKONG PÅ HUSENSJÖ!

Välkomna till Tyringegatan 3, fin tre rum och kök om 80 kvm med balkong som är beläget i omtyckta Husensjö!

Från markplan tar ni hissen upp till våningsplan två där ni välkomnas in i en ljus hall med laminatgolv, vitmålade väggar och god plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man kaklade badrummet som är utrustat med dusch och tvättmaskin samt klädkammaren vägg i vägg. Det finns två väldisponerade sovrum där båda rymmer säng och förvaring. En trivsam balkong som utnyttjats väl och som kan inredas med möblemang vilket ni når genom vardagsrummet. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp, parkettgolv och erbjuder stora sällskapsytor till soffgrupp och matbord.
Köket har uppdateras genom åren med vitvarorna och att man har slipat/sprayat köksluckorna vita, satt in ny bänkskiva i en mörkare kulör som fint bryter av de vita kaklet. Ett kök som tar fram matglädjen med god förvaring, arbetsytor, bra ljusinsläpp och plats till ett matbord.

Här bor man i ett populärt och lugnt område med närhet till kommunaltrafik, skolor och serviceutbud. Det finns bra med busshållplatser inom kort promenadavstånd, enkelt att ta sig runt med bil eller cykla ner till stan på bara några minuter och njuta av stadskärnans kompletta utbud av nöjen och restauranger. På promenadavstånd finner man lekplatser, grönområden med trevliga promenadslingor i Filborna Park, träningsanläggningar som det populära gymmet Filborna Arena med simhall och även fitness24seven.


Boarea
80 kvm
Avgift
5 134 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-07-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Tyringegatan såldes av oss 2022-07-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Tyringegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.