Ystadsgatan 16b

Ystadsgatan 16b

Slutpris

1 275 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Ystadsgatan 16b


Slutpris
1 275 000 kr

Husensjö— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ POPULÄRA HUSENSJÖ!

Snart ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina tvåa om 58 kvm med en rymlig balkong som blickar ut över föreningens välskötta trädgård och skymtar sundet!

Lägenheten erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där man tagit tillvara på varje kvadratmeter.
In möts man av en välkomnande hall med spotlights, ett fint genomgående ljust parkettgolv som sträcker sig vidare in i samtliga rum. Till höger om hallen finner man köket, ett modernt och smakfullt inrett kök som är väldigt praktiskt med bra förvaring, arbetsytor samt plats till ett matbord och ett avlastningsbord på andra sidan. Luckorna och bänkskivan går i mörka nyanser som sedan bryts av med det vita kaklet och de ljusa kulörerna på väggarna. Utrustat med spotlights, spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys

Ett rymligt och helkaklat badrum som är utrustat med wc, handdukstork, spotlights, kommod, tvättmaskin och dusch med duschvägg. Ljust, stort sovrum med plats till förvaring och en stor dubbelsäng. Vidare stiger man in i det rymliga vardagsrummet som får ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna som har utgång till balkongen. Här finns plats till både soffgrupp med tv-bänk och ett matbord. Härlig balkong med trätrall och bra med plats till utemöbler som blickar ut över föreningens baksida med en välskött trädgård och skymtar sundet. En plats som verkligen har utnyttjats och varit favoriten när vännerna är på besök.

Här bor man i ett populärt och omtyckt område med god service och kommunikationer. På promenadavstånd finns livsmedelsbutiker, pizzerior, skolor, bra bussförbindelser som förenklar er vardag och det tar inte många minuter innan man är nere i centrum.

En lägenhet där det enbart är att flytta in i, anmäl ert intresse redan idag till mäklaren som ni når antingen via telefon på 073-516 39 91 eller pontus.aronsson@maklarhuset.se så kommer ni bli informerade och uppdaterade med viktig information som kommande visningar.


Boarea
58 kvm
Avgift
4 355 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-25

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Ystadsgatan såldes av oss 2019-09-25. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ystadsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.