Gamla riksvägen 541

Gamla riksvägen 541

Slutpris

4 500 000 kr


Hjärnarp— Båstad

Gamla riksvägen 541


Slutpris
4 500 000 kr

Hjärnarp— Båstad

Hästgård med två boningshus i rofylld, skön omgivning - möjligheternas fastighet!

Nu har vi på Mäklarhuset förmånen att få presentera denna vackert belägna hästgård strax utanför Margretetorp i Hjärnarp! Här erbjuds nu möjlighet till att bli ägare av en fastighet med avskilt läge och stor potential för djurhållning på verksamhets- eller hobbynivå. Denna gård erbjuder inte mindre än två boningshus och ekonomibyggnad i form av ett äldre kostall och loge. Här finns 6 ,6 hektar mark, i huvudsak betesmark, 2st uteboxar och 3st rejäla vindskydd för lösdrift för hästar.

De två boningshusen består av ett 1 1/2 plans hus med anor från slutat av 1800 talet om 120 kvm boyta fördelat på tre sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Det andra huset är på ett plan, byggt 2006 och erbjuder 100kvm och är välplanerat med tre sovrum, badrum och kök öppet in mot vardagsrum. Husen ligger nära varandra, men inte inpå. Egen infart finns till båda. Här finns alla möjligheter för ett generationsboende eller varför inte hyra ut ett av husen?

Den boende kan utnyttja både ridvägar och vandringsleder och njuta av en uppfriskande, svårslagen natur, precis inpå gården. Hägnade beteshagar i direkt anslutning till gården. På ett lugnt läge med närhet till storslagen natur och E6:an nära inpå når du på 20 minuter Ängelholm på ena hållet och Båstad på andra. Detta är verkligen möjligheternas fastighet.

Välkommen att boka in er till visning!


Boarea
221 kvm
Driftkostnad
40 876 kr/år
Tomtarea
6.6493 ha
Rum
8 rum (6 sovrum)
Fastigh.bet
BÅSTAD HULRUGERED 1:27
Objekttyp
Hästgård
Såld
2021-08-09

Mäklarhuset Ängelholm

Denna gård på Gamla riksvägen såldes av oss 2021-08-09. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Gamla riksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.