Lindholmsvägen 2 / Lerbäckshult / Hjärnarp / Ängelholm

Enplanshus med inredd källare

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea/biarea
80/76 kvm
Driftkostnad
26 900 kr/år
Tomtarea
1 238 kvm
Såld
2020-04-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Lindholmsvägen såldes av oss 2020-04-18. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Lindholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerbäckshult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lindholmsvägen 2, ett välplanerat enplanshus med inredd källare, fridfullt beläget i natursköna Lerbäckshult strax utanför Hjärnarp. Bostaden erbjuder två - tre sovrum, vardagsrum, badrum, gillestuga och trivsamma sociala ytor. Garage, vedförråd och rymlig uppfart. Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en stor härlig tomt. Dessutom erbjuder bostaden ett trädäck på framsidan med eftermiddag och kvällssol med plats för matbord och stolar. På baksidan finns ytterligare ett trädäck som erbjuder morgonsol. Hela trädgården är inhägnad och poolområdet finns alldeles i närheten.

Här bor du i ett populärt område där permanentboende och sommargäster samsas i en skön mix. Det här är en plats där man njuter av lugnet och vackra omgivningar. Om somrarna, när andan faller på, tar man handduken med sig och cyklar ner till Västersjön. Perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet enkelt med närhet till E6an. På området finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. En mycket uppskattad anläggning hos de boende!

Byn är belägen cirka två kilometer från Västersjön på Hallandsåsens sydsida strax utanför Hjärnarp, några kilometer från den halländska gränsen. I närheten finns mycket fina promenadstråk i härliga naturmiljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok.

Välkommen att anmäla ert intresse redan nu till mäklare Ulrika Sörensen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.