Safirvägen 21 / Hyllinge / Åstorp

FINT 1-PLANS HUS PÅ HÖRNLÄGE MED CARPORT OCH GARAGE I HYLLINGE!

Slutpris
3 280 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
30 071 kr/år
Tomtarea
633 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på safirvägen såldes av oss 2020-10-17. Se alla våra försäljningar i Hyllinge samt även på safirvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hyllinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker ni ett 1-plans hus på hörnläge med en fantastisk tomt som har caport och garage i populära Hyllinge? Välkomna till Safirvägen 21!

Ett hus som har genomgått en större renovering som enbart är att flytta direkt in i där man verkligen tänkt igenom materialvalen och kulörerna för att skapa en trivsam hemkänsla tillsammans med en modern touch. Efter att ni parkerat bilen antingen i carporten/garaget eller på uppfarten möts ni av en ljus hall med ett modernt klinkergolv som sedan går över till det genomgående vita ask parkettgolvet som sträcker sig in i samtliga rum. I anslutning till hallen finner man den stilrena gäst-wc. Ett hem som har allt på ett plan vilket gör att det känns stort men hemtrevligt.

Det finns tre väldisponerade sovrum där samtliga rymmer säng, förvaring och skrivbord. Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum som ger ett härligt ljusinsläpp och rymd som får plats med sociala umgängesytor. För er som vill ha större bjudningar finns det plats till stort matbord och soffa där vardagsrummet förlängs med utgång till uterummet. Köket går i gråa luckor som sedan bryts av med en ljus bänkskiva, modernt och snyggt!
Helkaklat fint badrum som får en exklusivare känsla där de ljusa kaklet bryts av med de svarta detaljerna runt inredningen. Badrummet är utrustat med dusch och golvvärme. Huset har två ingångar där den andra finner man genom tvättstugan som blir smidigt för barnfamiljen att kunna hänga av sig kläderna innan de går vidare in i bostaden och badrummet ligger dörr i dörr. Tvättstugan går i ett grått klinker med vitmålade väggar som är utrustad med förvaring som skåp och goda arbetsytor.

Ett av områdets bättre tomter, hörnläge vilket ger er en fantastisk insynsskyddad trädgård men bäst av allt är att det är eftermiddags/kvällssol på baksidan. Med det härliga solläget passar det utmärkt med att ha uterummet som sedan går över till den stenlagda uteplatsen och gräsmattan, vilket blir favoritplatsen. Här finner man även två förråd, smidigt att bevara trädgårdsredskapen/utemöblerna i.

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hyllinge

Hyllinge är en tätort i Åstorps kommun, som ligger ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Hyllinge är populärt och familjevänligt.

Nöje

Vid sidan av City Gross finns det en damm som man kan bada i och även, mot en mindre summa, fiska i. I området runt dammen ligger en skog och en golfbana, Lydinge GK. I skogen finns det en slinga på två kilometer. Det finns flera större matbutiker, såsom City Gross och Ica Maxi.

Fritid

Det finns aktiva idrottsföreningar i Hyllinge, såsom Hyllinge GIF och Hyllinge TK. Spelar man golf så finns det möjlighet på Lyding GK.

Kommunikation

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer som förbinder Hyllinge med Helsingborg.

Familjeliv

Hyllinge skolan är en F-9 skola med ca 380 elever.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.