Topasvägen 54

Topasvägen 54

Slutpris

3 755 000 kr


Hyllinge— Åstorp

Topasvägen 54


Slutpris
3 755 000 kr

Hyllinge— Åstorp

Fin villa byggd 2010 på lugnt område i Hyllinge!

Välkommen till denna ljusa och trevliga familjevilla med fantastiska sällskapsytor!

Letar ni efter ett boende på populärt område i Hyllinge med närhet till affärer, skolor och kommunikationer in till Helsingborg? Då kan ni sluta leta! Nu har vi nöjet att presentera detta hus i ett och ett halvt plan som idag har tre bra sovrum. men där man enkelt kan göra ett extra sovrum vid behov. Man parkerar bekvämt bilen i carporten och tar antingen huvudentrén eller entrén vid tvättstugan. Huset har många fönsterpartier och huset har därmed ett härligt ljusinsläpp. Det är vattenburen golvvärme i hela entréplanet vilket gör det varmt och behagligt men också enklare att möblera då man slipper elementen på väggen. På entréplanet finns ett badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, härliga sällskapsytor i vinkel med utrymme både för stor soffgrupp samt matbord, stort kök med mycket förvaring. På ovanplanet finns sedan husets tre sovrum, ett badrum med badkar och golvvärme, samt en balkong. Vid behov kan man enkelt göra ett extra sovrum på entréplanet. Huset har fin stenlagd uteplats i sydväst med sol både på dagen och på kvällen.

Bra att veta är att Fiber 100/100 Mbit/s , Telia TV-paket Stor + HBO Play + Danmark, Telefoni samt 1st HD-tv box ingår i samfällighetsavgiften.

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Det här är det perfekta huset både för den lilla och den stora familjen. Varmt välkommen på visning med oss på Mäklarhuset!


Boarea
125 kvm
Driftkostnad
32 545 kr/år
Tomtarea
552 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-11

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Topasvägen såldes av oss 2021-11-11. Se alla våra försäljningar i Hyllinge samt även på Topasvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.